Alkalmazzon biztonságot nyújtó hágcsólétrát!

2017 máj 26. | Eszközök

Egyszerűen felszerelhető, ugyanakkor nagy biztonságot adó létrára van szüksége a különféle feladatok elvégzéséhez? Tevékenységi területének megfelelően speciálisan kialakított létrára van szüksége? Nálunk egyrészes és osztott kivitelben is hozzájuthat a nagy segítséget nyújtó, megbízható minőségű hágcsólétrához!

A magasban végzett munkák során – több szempontnak megfelelően – csak a biztonságos körülmények megteremtése után szabad elvégeznünk a feladatokat. Ilyen munkák során különleges, speciális kialakítású létrák használatosak, amelyek a kialakítási sajátosságaik szerint megfelelnek a magasban végezhető tevékenységek elvégzéséhez is. A rendeltetésszerű alkalmazáshoz hozzátartozik, hogy kizárólag tiszta állapotú, helyesen karbantartott eszközt vehetünk igénybe, hiszen a biztonságos állás és kapaszkodás minden esetben nélkülözhetetlen. A speciális kivitelezésű létrák esetében olyat használjunk, ami az adott munkafolyamat teljesítéséhez minden szempontból tökéletesen megfelel. A professzionális, egyedi kivitelezésű létrák között találkozhatunk a hágcsólétrával is, ami a tűzlétrához hasonlóan számos helyen nélkülözhetetlen eszköz.

Maximális biztonságot nyújtó hágcsólétrák, tűzlétrák, és ezekhez tartozó kiegészítők széles kínálatával várjuk Önt a Gutfix Kft.-nél. Egyrészes és osztott kivitelben is megvásárolhatja leendő hágcsólétráját vagy tűzlétráját, amelyekhez számos tartozékot is rendelhet. Ezekkel sokoldalúan biztosíthatja az egyszerű használatot és a pihenési lehetőségeket is. Részletes információkat olvashat a hágcsólétrák és tűzlétrák anyagminőségét, fajtáit, tartozékait illetően honlapunkon. Kattintson a www.gutfix.hu weboldalra már most!

Legyen felkészült és alkalmazzon biztonságos mászástechnikát! Tegye egyszerűvé a magasban végzett feladatok mindegyikét megbízható hágcsólétrát használva! Kérdéseire készséggel adunk választ, ha felkeres minket elérhetőségeink valamelyikén! Hívjon bennünket a 06-1/246-5068-as telefonszámunkon vagy küldjön üzenetet nekünk az info@gutfix.hu e-mail címünkre!