Az LTE 450-ről bővebben: innováció a mobilkommunikációban

2017 nov 2. | Eszközök

A mobilkommunikáció területén folyamatos a fejlődés. Ami egy éve még élvonalbeli eszköznek, technológiának számított, az szinte egyik napról a másikra könnyen elavulttá válhat. Mi ennek az oka? Egyszerűen az, hogy a fejlődés nem áll meg, a felhasználók egyre gyorsabb, fejlettebb, sokoldalúbb mobilkommunikációs eszközöket szeretnének, amiknek használatával maguk is lépést tarthatnak az igényekkel, hatékonyan felvehetik a harcot az állandó piaci versenyben.

Az LTE rendszerek előnye a gyors elérés, könnyű hozzáférés, nagy sebesség. Ez a technológia már maga mögött hagyja a 3G-t, és a 4G lehetőségeit tárja elénk. Az LTE (Long Term Evolution) rendszerek alacsony frekvencián működnek, kiváló terjedési sebességgel. A 4G hatékony felhasználásának legújabb példája az LTE 450, ami már nagyobb sávszélességet biztosít, mindezt anélkül, hogy a kiépítési, illetve üzemeltetési költségeket emelni kellene. Hatékony, megbízható megoldás, kedvező feltételekkel. A költséghatékonyságot többek között az is biztosítja, hogy kevesebb kommunikációs eszköz kiépítése szükséges egy adott terület lefedésének megvalósítása.

Világszínvonalú technológiáról van szó, amivel a legtöbben még csak most ismerkednek, de aminek kivételességéhez nem fér kétség. Az LTE 450 használatával lehetőség nyílik olyan területeken is kommunikálni, ahol nincs kiépített mobilhálózat, az adatátvitel sokkal gyorsabbá válik, a sávszélesség pedig folyamatos és stabil állapotot képes fenntartani.

A www.intelliport.hu weboldalunkon bővebb információt szerezhet cégünk tevékenységéről, illetve termékeinket is megismerheti. Amennyiben kérdése lenne, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén! Várjuk professzionális és ipari felhasználók megkeresését, akiknek a legkorszerűbb kommunikációs végberendezéseket, modemet, bridge-et és routereket ajánljuk! Írjon bátran az info@intelliport.hu e-mail címre vagy hívja a +36-1-437-5200 -as telefonszámot!