Belföldi árufuvarozási és gépi rakodási munkálatait végezze kiváló járművekkel!

2017 dec 28. | Eszközök

Egyre több feladat várja a belföldi árufuvarozás terén? Netán gépi rakodási munkálatait könnyítené meg speciális, megbízható eszközök igénybevételével? Mindkét esetben hatékony megoldáshoz juthat, ha felkészült, nagy kapacitású járművekkel rendelkező céget keres fel.

A nagymennyiségű, rendszeresen történő belföldi árufuvarozás alapfeltétele volt a megfelelő úthálózat kiépítése, valamint a motorizációs fejlődés. Az árutovábbítás jelentős részét közúti járművekkel tudjuk lebonyolítani, ezért nélkülözhetetlenek a nagy terheket könnyedén szállító eszközök. Rengeteg előnnyel jár, ha a közúti fuvarozást vesszük igénybe. Háztól-házig szállíthatók a termékek, nem kell számolnunk az átrakodással járó sérülésekkel, gyorsan és egyszerűen lebonyolíthatjuk a fuvart, valamint lehetőségünk van a folyamatos ellenőrzésre is. A közúti járműveket megkülönböztethetjük fajtájuk, üzemeltetésük és felhasználhatóságuk szerint. Gyakran szükség lehet a gépi rakodást könnyítő eszközökre, amelyeket érdemes ugyanattól a szolgáltatótól igényelnünk, ahol a belföldi árufuvarozásra alkalmas járművek biztosításában is segítségünkre vannak.

Cégünk folyamatos fejlődésének köszönhetően csapatunk bővül, és a legkorszerűbb, legmegbízhatóbb járműveket alkalmazzuk a Lisztes Trans E.C. munkatársaiként. Rengeteg nagy kapacitású tehergépkocsival rendelkezünk, így biztosítani tudjuk az Ön számára szükséges járműveket. Belföldi árufuvarozás és gépi rakodás szolgáltatásainkat színvonalasan végezzük, építkezés, bontás, nehézgép- és hulladékszállítás, valamint más hasonló tevékenységek esetén szintén rendelkezésére állunk. Tudjon meg többet tevékenységünkről, és tekintse meg gépparkunk eszközeit a www.lisztestrans.hu internetes oldalunkon!

Végezze gördülékenyen és hibátlanul a belföldi árufuvarozást és gépi rakodást igénylő feladatait! Könnyítsen tevékenységén azáltal, hogy megfelelő teherbírású, felkészített járműveket és gépeket használ munkálatai során! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-945-2637-es telefonszámunkon vagy írjon üzenetet az iroda@lisztestrans.hu e-mail címünkre!