Biztosítson szabadságot az irodai munkavégzés során elektromos íróasztallal!

2017 júl 31. | Eszközök

Munkavállalói rengeteg időt töltenek a monitorok előtt, és egyéb munkálataikat is nagyrészt ülve végzik? Annak érdekében, hogy mindenki lelkesedéssel, pozitív hozzáállással, minél hatékonyabban teljesítse a rá eső feladatokat, nélkülözhetetlenek a kényelmet nyújtó irodabútorok. Új típusú, elektromos íróasztallal jelentős mértékben hozzájárulhat alkalmazottai elégedettségéhez.

Az irodai munkavégzés sokunk számára jelent megterhelést, hiszen elszokunk a mozgástól nap, mint nap az irodai asztalnál ülve. Ez negatív hatással bír testünk egészére. Nem csak gerincünk egészsége károsodhat, hanem szervezetünket tekintve is gondokat okozhat a szinte folyamatos ülőmunka. Amennyiben szeretnénk változatosabb testhelyzetekben teljesíteni munkánkat, és dolgozóink tevékenységének színvonalán is javítanánk, érdemes elgondolkodnunk az irodabútorok újításán. Könnyen hozzájuthatunk olyan irodai asztalokhoz, amelyek a korszerű technikának köszönhetően magasságukban is változtathatóak. Az elektromos íróasztalok lehetőséget adnak arra, hogy ülő és álló helyzetünket igényünk szerint váltogassuk.  Szükségünk lehet néhány folyamatosan használt eszközre is, mint például a nyomtató és más kellékek, amelyek tárolására szintén kiválóan alkalmas az elektromos íróasztal.

Tetszőleges kivitelben választható elektromos íróasztalok és egyéb minőségi irodabútorok közül válogathat cégünk, a d. Projekt Bútor Kft. széles kínálatában. Nagyon fontosnak tartjuk az egészség megőrzését, így maximális kényelmet biztosító, egyéni igények alapján állítható irodabútorokat nyújtunk kedvező áron. Tekintse meg termékeinket, és olvasson részletesen a tudnivalókról a www.projektbutor.hu internetes oldalunkon!

Tegye lehetővé munkatársai számára, hogy ülve és állva is sikeresen tevékenykedhessenek! Használja ki az elektromos íróasztalok előnyeit, és alkalmazza Ön is ezeket a nagyszerű irodabútorokat! Felmerülő kérdéseivel, valamint megrendelés céljából keressen minket bátran a 06-22-503-821–es telefonszámunkon vagy írjon nekünk a projektbutor@projektbutor.hu e-mail címünkre!