Használjon Ön is megbízható címkéző gépet!

2018 jan 24. | Eszközök

Egyre nagyobb mennyiségű áru címkézésére van szükség, ezért nagyobb teljesítményű eszközre van szüksége? Gyorsítana a munkafolyamaton, ugyanis az egyes részfeladatok rengeteg időt vesznek igénybe? Speciális kialakítású, igényei szerint működtethető címkéző géppel jelentős mértékben megkönnyítheti munkáját!

A logisztika rendszerében kiemelkedő szerepet tölt be a csomagolás, aminek a feladata az áruk kiváló állapotának biztosítása, emellett nagyon fontos a gazdaságos eljuttatás a felhasználóhoz. Ebben kiemelkedő funkciója van a címkézésnek. Az egymástól eltérő megoldások közül célszerű a leghatékonyabbat választanunk költség, gyorsaság és minőség szempontjából egyaránt. A címkéző gépek lehetővé teszik az áruk, valamint a kész csomagok egyszerű módon történő, címkékkel való ellátását. A minimális szervizigényű, akár három műszakos használatra is alkalmas címkéző gépek óriási segítséget jelenthetnek a folyamatos munkában.

Magas minőségű, egyéni elképzelései szerint használható, hosszú időn keresztül helytálló címkéző gépekkel állunk rendelkezésére. Termékeink nagy része svájci alkatrészekből készült, ez is árulkodik a kiváló minőségről. Speciális alakú címkék nyomtatása esetén is biztosítani tudjuk a legmegfelelőbb címkéző gépeket. Különböző típusú berendezéseink könnyedén beépíthetőek a csomagolósorba, és így mozgó termékeket is egyszerűen címkézhet. Akár lábpedálos adagolással, akár pedig termékérzékelő szenzorral oldaná meg az automatikus címkézést, nálunk megrendelheti hiányzó címkéző gépét. Szerezzen bővebb információt szolgáltatásunkról a www.etisys.hu címen elérhető internetes oldalunkon!

Teljesítse a lehető leggyorsabban az Önre bízott feladatokat! Címkézzen minden egyes terméket megbízható módon! Alkalmazza a nálunk beszerezhető címkéző gépek egyikét, és érjen el kiváló eredményeket! Felmerülő kérdéseivel, észrevételeivel keressen fel bennünket telefonon, a 06-82-571-144-es számunkon, vagy e-mailben az info@etisys.hu címünkön!