Ismerkedjen meg a West Side Trade Kft-vel! – Népszerűsítsük együtt vállalkozását!

2017 jún 27. | Eszközök

Egy vállalkozás számára elengedhetetlen, hogy tevékenységét, termékeit széles körben terjessze, ehhez pedig különböző reklámeszközök állnak rendelkezésre. A West Side Trade Kft. legfőbb célja, hogy olyan népszerűsítő eszközöket biztosítson a vállalkozások számára, amelyek felkelti az ügyfelek érdeklődését, és ennek hatására igénybe veszik az adott cég szolgáltatásait, vagy megvásárolják a termékeit.

Három művészeti területről érkezett fiatal összefogásának köszönhetően alakult meg a Medeia Studio, majd az évek során még több szakember csatlakozott hozzánk, különböző vizuális területekről, ennek köszönhetően napjainkban olyan reklámeszközöket tudunk biztosítani cégeknek, amely minden igényt kielégít. Célunk a folyamatos fejlesztés, amelynek köszönhetően egyre több elégedett és visszatérő ügyfelet tudhatunk magunkénak!

Népszerű termékeink közé tartoznak a roll up állványok, amelyekkel akár szakmai kiállításokon is képviseltetheti vállalkozását! Az állványok rendkívül hatékony és figyelemfelkeltő reklámeszközök, amelyek szakértelem nélkül is könnyen összeszerelhetők. A könnyű alumíniumváznak és a hozzá tartozó vászontáskának köszönhetően könnyen szállítható, és egyszerűen össze is állítható! A reklámfelület a roll up szerkezetben feltekerve helyezkedik el, így szállítás során védve van az esetleges sérülésektől. Belső szerkezete is alumíniumból készült, így strapabíró darab!

Nemcsak klasszikus reklámeszközökben gondolkozunk, hanem olyanokban is, amelyek eltérnek a hétköznapi, megszokott termékektől, például, ha egy cég vezetője igényli, biztosítunk népszerűsítő szóróajándékként reklám napszemüveget is, aminek garantált a sikere az ügyfelek körében!

Ha bármilyen reklámeszközre lenne szüksége, keresse a West Side Trade Kft-t.-t! További információkért keresse fel honlapunkat a www.reklamanyagok.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-372-1710-es számon vagy érdeklődjön e-mailen az info@reklamanyagok.hu címen!