Modern gépek, korszerű CNC esztergálás

2018 ápr 3. | Eszközök

A fémből készült alkatrészek, gépelemek meghatározott technológiák segítségével alakíthatóak olyan formára, amilyenre csak szükség van. Az egyik ilyen kedvelt módszer a CNC esztergálás. Ez a technológia alkalmas tömeggyártásra, standard elemek megmunkálására, és arra is, hogy teljesen egyedi és egyszeri alkatrészeket hozzanak vele létre.

Egy modern, CNC esztergálásra tervezett gép ma már szinte mindenféle alapanyaggal megbirkózik, így a hagyományos, fémből készült alkatrészek mellett olyan anyagokat is könnyedén átformál, mint amilyen például a plexi, a műanyag, a szilikon, az acél és a színesfémek.

Az esztergáláshoz használt eszközök, gépek nagy utat tettek meg, sokat fejlődtek, hiszen már időszámításunk előtt 3000-ben is végeztek ilyen munkálatokat az esztergagépek ősein. Az azóta eltelt technológiai fejlődésnek köszönhetően napjainkra programozható berendezések végzik a CNC esztergálás feladatát. Ezeken a gépeken már mindent a legapróbb részletekig és a legpontosabban be lehet állítani, majd rábízni a berendezésre az alakítások elvégzését. Emellett természetesen a teljesítmény is meggyőző, a megmunkálási idő lényegesen lecsökkenthető és az elkészített darabok száma pedig megnövelhető. Érdemes tehát olyan gépen végeztetni a CNC esztergálást, ami sok hasznos funkcióval, modern tulajdonságokkal rendelkezik, mert így nem fogunk csalódni az eredményben.

A www.fogaskerekek.hu címen megtalálható honlapunkon igénybe veheti egy igazán profi csapat szolgáltatásait, és megrendelheti a CNC esztergálást tőlünk. Olyan, szakmailag kimagasló teljesítményt nyújtó cég vagyunk, akik minden egyes megrendelésnél a maximumra törekednek, legyen szó standard, vagy éppen egyedi alkatrészek kialakításáról. Keressen minket bizalommal, és legyen Önből is visszatérő, elégedett ügyfeleink egyike! Elérhet minket az info@fogaskerekek.hu e-mail címen, de közvetlen hívást is kezdeményezhet a +36-1-369-8006-os telefonszámon! Minden felmerülő kérdésére válaszolunk, és személyre szabott árajánlatot készítünk!