Szabályozza egyszerűen a fényt irodai szalagfüggönnyel!

2017 szept 14. | Eszközök

Több alkalommal okoz kellemetlenséget az irodájába erősen beszűrődő napfény? Különösen az összejövetelek, tárgyalások idején alkalmazna egyéni igényei szerint állítható eszközt, amikor vetítenek is? Az irodai szalagfüggöny lehetővé teszi, hogy aktuális feladatait figyelembe véve tompítsa az erős fényt.

Otthonunk belső helyiségének árnyékolásához hasonlóan munkakörnyezetünkben is szükségünk lehet a megfelelő megoldásra. Az irodai szalagfüggönyök több szempontból előnyösek lehetnek, hiszen nem csak a fény bejutásának erősségét tudjuk szabályozni velük, hanem más funkciókat is tökéletesen ellátnak, mint például a térelválasztás, vagy egyedi reklám kreatív megvalósításában is segítségünkre lehetnek. A pozitívumok között érdemes megemlítenünk a következőket:

  • Külső és belső térrel érintkező felületeken is hatékonyak.
  • Íves és ferde kialakítások esetében is kiválóan alkalmazhatóak.
  • Többféle módon alakíthatóak.
  • Igényeink szerinti színben rendelhetőek.
  • Praktikus és esztétikus megoldást nyújtanak.
  • Dekoratív reklámlehetőségként is felhasználhatóak.

Amennyiben figyelemfelkeltő grafikával vagy reklámszöveggel szeretnénk ellátni irodai szalagfüggönyünket, megfelelő technológiát alkalmazva a lamellákon könnyen kivitelezhetjük ezt is!

Ha magas minőségű, esztétikus irodai szalagfüggönyre van szüksége, cégünk, az Alba Lamella Kft. munkatársai készséggel állnak rendelkezésére! Fényáteresztő, közepesen fényáteresztő és akár teljesen fényzáró szalagfüggönyök széles választékával várjuk, amelyeket egyéni elképzelései szerint alakítunk ki. Szúnyoghálók, nyílászárók, és egyéb árnyékolástechnikai eszközökkel is találkozhat, ha nálunk nézelődik. Informálódjon megbízható termékeinkről részletesen a www.albalamella.hu internetes oldalunkon!

Árnyékolja irodáját egyszerűen, az irodai szalagfüggönyök előnyeit kihasználva! Kivitelezés céljából és felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, a 06-70-420-1933-mas telefonszámunkon vagy az info@albalamella.hu e-mail címünkön!