A GINOP 4.1.4. pályázat újra elindult!

2021 márc 31. | Fejlesztések

A klímakatasztrófa enyhítése mindannyiunk közös érdeke, ám igazán nagy felelőssége a cégeknek van, ahogyan jelentős lépéseket sem egyéni szinten lehet tenni. A napelem rendszer telepítése olyan lehetőség, amit minden cégvezetőnek érdemes megfontolnia, ez ugyanis nem csak a környezetvédelmet szolgálja, hanem az épület fenntartási költségeit is nagy mértékben csökkenti. Ez egy komoly épületenergetikai fejlesztést jelent, aminek természetesen megvan a maga anyagi vonzata, ám körültekintő tájékozódással kedvező megoldásokra lehet bukkanni!

GINOP 4.1.4. pályázat, ami a „Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” nevet viseli, óriási lehetőséget tartogat a cégek számára, és a jó hír, hogy ismét elindult. A napelem pályázat cégeknek azt jelenti, hogy vissza nem térítendő támogatás igényelhető minimum 8 kWp névleges teljesítményű napelem rendszerek telepítésére. A GINOP 4.1.4. pályázat keretein belül igényelhető támogatás összege 1,6 millió Forinttól 100 millió Forintig terjedhet, de legfeljebb az összes elszámolható költség 55 %-a lehet.

Fontos tudni, hogy a tavalyi évhez képest néhány tételében módosult a GINOP 4.1.4. pályázat, ezért feltételeiről azoknak is érdemes tájékozódniuk, akik korábban már hallottak a támogatásról. A támogatási kérelmek benyújtására a jelenlegi szakaszban 2021. március 23-tól április 6-ig van lehetőség, de annak sem kell aggódnia, aki most lemarad, mert a következő szakasz 2021. június 15-től június 30-ig él majd.

Ha Ön is szeretne tenni egy lépést a szebb jövőért, és érdekli a napelem pályázat cégeknek, a Gershoj Energia Kft. szakértő csapatára számíthat! Kulcsrakész napelem rendszereket biztosítunk, a tervezéstől a telepítésig mindenben támogatást nyújtunk annak érdekében, hogy elégedett legyen a végeredménnyel. Ha szeretné kihasználni a GINOP 4.1.4. pályázat adta lehetőségeket, partnerünk segítségével az adminisztráció terhét is átvállaljuk. Szolgáltatásunkról, valamint a támogatás részleteiről bővebben tájékozódhat a www.gershojenergia.com weboldalon! Tegye fel bátran kérdéseit, várjuk megkeresését a +36-30-894-6152-es telefonszámon és a napelem@gershojenergia.com e-mail címen!