Céges napelem pályázat az agrár- és vidékfejlesztés részeként

2023 nov 27. | Fejlesztések

A 2024-es agrár- és vidékfejlesztési támogatások pályázati menetrendje már készen áll. Ha a zöld jövő feltételeinek megteremtése Ön szerint is a modern mezőgazdaság megkerülhetetlen része, céges napelem pályázatként is tekinthet a felhívásra. Mutatjuk, hogyan érdemes készülnie a fejlesztésre!

Nagy István agrárminiszter nemrégiben jelentette be, hogy a 2024-es agrár- és vidékfejlesztési támogatások 69 kiírásból álló menetrendje már elérhető, jövő év elejétől pedig kezdetét veszi a pályázati felhívások és támogatási jogcímek meghirdetése. Közel 2900 milliárd forintnyi forrás áll rendelkezésre ahhoz, hogy az elmúlt két év gazdasági-piaci változásait követően új lendületet kapjon a magyar mezőgazdaság és feldolgozóipar.

A meghirdetett pályázatok a kis-, közepes- és nagygazdaságok számára is tartogatnak majd lehetőségeket, akár a termelékenység javítása, akár a tevékenység kiterjesztése a cél. A szakmai programok középpontjában a gazdaságfejlesztés és a zöld jövő feltételeinek megteremtése fog állni. Ezzel összefüggésben pedig újra nagyobb figyelmet kaphatnak a napelemes rendszerek, mint a megújuló energiaforrások kihasználásának egyik legfontosabb eszközei.

Mivel az elmúlt időszak nem kedvezett az ilyen irányú fejlesztéseknek, nem csoda, hogy sokan már most a céges napelem pályázatot látják a 2024-es támogatásokban. Kezdődhet tehát a megfelelő partnercég felkutatása, a helyszínre szabott tervezés és megtérülés számítás, vagyis mindaz, ami stabil alapot ad a jövő évi fejlesztésekhez.

Ha úgy véli, hogy Ön is okosan ki tudná használni az agrár- és vidékfejlesztési támogatásokban rejlő lehetőséget, forduljon bizalommal a Gershoj Energia Kft.-hez! Cégünk a vállalati napelem telepítés első lépésétől az utolsóig Önnel tart, és a mindenre kiterjedő szakmai támogatás mellett a pályázati ügyintézésben is számíthat segítségünkre.

Bővebb információkért kattintson a www.gershojenergia.com weboldalra, az együttműködés lehetőségeiről pedig kérdezze bátran kollégáinkat a +36-30-894-6152-es telefonszámon vagy a napelem@gershojenergia.com e-mail címen!