Egyedi fémszerkezetek gyártása: mit érdemes tudni róla?

2023 ápr 5. | Fejlesztések

A hagyományos építkezés hosszadalmas és igen költséges, épp ezért is érthető, hogy egyre újabb technológiák jelennek meg – ezek egyike a fémszerkezetes építkezés.

Az egyedi fémszerkezetek gyártása ezt a modernnek számító építkezési módot szolgálja ki; a segítségével az épületek gyorsan és költséghatékonyan építhetőek meg, nem is csoda, hogy az utóbbi években ugrásszerűen nőtt iránta az érdeklődés. Számos területen választják előszeretettel ezt a megoldást, például raktár- és üzemcsarnokokhoz, de természetesen más, hétköznapibbnak számító épületekhez is alkalmas.

Az egyedi fémszerkezetek gyártása időtakarékos, mivel a folyamat nagyrészt automatizált, de természetesen az embert nem lehet kihagyni a folyamatból, hiszen az első lépés a nyersanyag darabolása a tervekben leírt méretekre. A hegesztési és előszerelési munkálatokat a tisztítás és a festés követi, ami növeli a szerkezet élettartamát, mivel megakadályozza a korrózió kialakulását, majd a részegységeket a helyszínre szállítjuk, és összeállítjuk. Érdemes tudni, hogy amilyen könnyen összeállítható egy egyedi fémszerkezet, úgy szét is szerelhető, és másik helyszínen újra lehet építeni, azaz a környezetet is kevésbé terheli.

Az egyedi fémszerkezet gyártása és helyszíni összeszerelése azonban csupán egy vázat ad, amelyből épület lesz, ám a külső-belső borítást, illetve az egyéb szerelési munkákat – például a nyílászárók beszerelését – még el kell végezni. A borítás az épület céljától függően szinte bármi lehet az acéllemeztől kezdve, a szendvicspanelen át, egészen a ritkán előforduló fáig.

Cégünk, a Svéger-fém Kft. vállalja az egyedi fémszerkezetek gyártását, de emellett mindenben segítséget nyújtunk, hogy a végeredmény pontosan olyan legyen, amilyennek Ön azt eltervezte. Weboldalunkon, a www.svegerfem.eu címen többet is megtudhat cégünkről és szolgáltatásainkról, ha pedig kérdése lenne, vagy szeretne árajánlatot kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a +36-20-984-0246-os és a +36-20-347-2144-es telefonszámokon, illetve a svegerfem@gmail.com e-mail címen!