Ezért válassza a hígtrágyát!

2018 ápr 3. | Fejlesztések

A trágyázás hosszú ideje szétválaszthatatlan a termékeny föld, a bőséges termés fogalmától, hiszen az okosan felhasznált trágya segíti a növények fejlődését, gyarapodását. Nem mindegy azonban, hogy pontosan milyet, milyen formában használunk, és hogyan juttatjuk a földekre a trágyát.

A hígtrágya a megfelelő tartálykocsik közreműködésével gyorsabban kijut a földekre, célzottan lehet szétteríteni. Ez költséghatékony, korszerű megoldás, amivel hosszú távon jobban járunk, mintha  a nehézkesebb és elavult módszerekkel próbálkoznánk. A hígtrágya nagymértékben tartalmaz szerves anyagokat, illetve a növények számára fontos ásványi anyagokat, de emellett igen változatos mértékben találhatóak benne egyéb anyagok is, amik ártalmasak lehetnek a környezetre. A megfelelő kezeléssel és a jól megválasztott eszközökkel a hígtrágyázást úgy lehet kivitelezni, hogy az ne ártson a környezetnek, például ne rontsa fölöslegesen a környező vizek minőségét. Ezzel együtt minden szempontból előnyös választásnak bizonyul a mezőgazdaságban a korszerű hígtrágya felhasználása.

A www.promanure.hu címen megtalálható weboldalon olyan partnerre találhat, akivel eredményesebb gazdaságot építhet fel, és megvalósíthatja hosszú távú céljait, méghozzá sikerrel!  Forduljon hozzánk bizalommal, és kérje szakmai tanácsainkat trágyatechnikával kapcsolatosan, de örömmel segítünk az istállótechnika, vagy az öntözéstechnika területén is! A közreműködésünkkel felfedezheti a hiányosságokat, korszerűsítheti azt, ami mostanra elavulttá vált, egyszerűsítheti a fölöslegesen bonyolult folyamatokat, és természetesen ezzel együtt a profitot is növelheti! Változtasson, és legyen eredményesebb a vállalkozása hosszú távon! Lépjen velünk kapcsolatba, és tudjon meg minden fontos részletet azzal kapcsolatban, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy ezeket a célokat elérje! Hívjon minket a +36-20-934-4615-ös telefonszámon, illetve írjon az i.bukkosi@gmail.com e-mail címünkre, hogy minél előbb megkezdhessük az együttműködést!