Fejlesszen megújuló energia alapú rendszerrel, akár vissza nem térítendő támogatással!

2017 nov 23. | Fejlesztések

Cégünk tevékenységi körétől függően különböző mennyiségű áramot használunk fel, ami nélkül nem tudjuk teljesíteni a ránk váró feladatokat. A készülékek működtetéséhez, a világítás megoldásához, és számos szempontból elengedhetetlen az áram biztosítása. A fűtés, a világítás korszerűsítése és más lényeges okokból is kiváló ötlet lehet a napelemek használata. Napelem rendszer telepítésével egyszerűbbé válhatnak mindennapjaink, sőt kiadásainkon is jelentősen csökkenthetünk, ha hosszú távon gondolkodunk.

Kérdésünk merülhet fel azzal kapcsolatban, hogy mennyi időn belül térül meg biztosan a beruházásunk. Ez a konkrét projekttől függ, mint például, hogy pontosan mekkora területen alkalmazzuk a napelem rendszert. Mindenképp megéri napelemeket működtetnünk, hiszen ezáltal környezettudatosan üzemelhet vállalkozásunk, és nem utolsó sorban kevesebb kiadásra számíthatunk a későbbiek folyamán. Érdemes nyomon követnünk a kiírásokat, ugyanis vissza nem térítendő támogatásban is részesülhetünk. A pályázatot beadhatók köréről, az előírásokról, az elszámolható költségekről fontos előre informálódnunk. Pontos válaszokat kaphatunk, ha a témában felkészült szolgáltatóhoz fordulunk. Jó, ha tudunk róla, hogy sok esetben a napelemek telepítését önállóan nem igényelhetjük, ezért érdemes más energetikai felújítással együtt megpályáznunk.

Komplex szolgáltatást nyújtva segítünk napelem rendszere kiépítésében és gondtalan működtetésében. Alapos helyszíni felmérést végzünk, ezt követően pedig precízen megtervezzük a napelem rendszer telepítését az EnergOptimo Kft. munkatársaiként. Az engedélyeztetési eljárásban is megbízhatóan támogatjuk, és amennyiben igényt tart rá, a finanszírozási lehetőségek területén is teljes körűen tájékoztatjuk. Részletes információt adunk az aktuális, vissza nem térítendő támogatásokról, amelyekről mindent megtudhat, ha ellátogat online felületünkre. Tájékozódjon bővebben tevékenységünkről, és a jelenleg alkalmazható lehetőségekről a www.energoptimo.hu internetes oldalunkon!

Használja ki a vissza nem térítendő támogatást, és gondoskodjon hatékonyan cége energetikai felújításáról! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-984-7328-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk központi e-mail címünkre, a service@energoptimo.hu-ra!