Raktártechnika a termelékenység növelésének szolgálatában

2021 nov 30. | Fejlesztések

Raktártechnika professzionális megoldásokkal, alkalmazási terültre szabva! Bízza ránk a rendszerek tervezését és kivitelezését, és biztos lehet benne, hogy a raktári munka látványosan fog fejlődni!

Ahány raktár, annyi féle igény létezik, így nincs egyetlen olyan bevált rendszer, ami mindenhol megállja a helyét. A rendezett tárolás, az egyszerű hozzáférhetőség, valamint a jó helykihasználás az alapvető elvárások közé tartozik, ám minden területen más megoldások tudják ezt nyújtani. A kulcs az egyedi tervezés és kivitelezés, melynek köszönhetően a raktártechnika teljes mértékben az alkalmazási területre szabható.

Rakategységek tárolására a rakodólapos állványrendszerek jelentenek megoldást, ha nagy méretű polcfelületre van szükség, nagypolcos állványrendszerekkel lehet eleget tenni az igényeknek, kis méretű termékek tárolására a kapcsolható polcos állványrendszert érdemes segítségül hívni, szálanyagok praktikus elrendezéséhez pedig karos állványrendszer ajánlott. Ezzel azonban csak a termékjellemzőkre van szabva a raktártechnika, ami fontos, de nem az egyetlen tényező az optimális rendszer kialakításához. Lényeges szempont ezen felül, hogy milyen egyedi tulajdonságokkal rendelkezik a helyszín, figyelembe kell venni továbbá, hogy milyen eszközök szolgálják az anyagmozgatást, ahogyan annak is van jelentősége, hogy milyen tervek vannak a jövőre nézve.

A MAXI-SZER Kft. szakértő csapata rendelkezésére áll, ha olyan raktárhelyiséget szeretne, ami minden részletében a termelékenységet szolgálja! A raktártechnika a specialitásunk, melynek köszönhetően átfogó szakmai megoldást tudunk biztosítani. Számíthat ránk a rendszerek tervezésben és kivitelezésben, de az átadást követően sem hagyjuk magára, bármikor rendelkezésére állunk, ha úgy érzi, hogy a raktártechnika fejlesztésre szorul. Szakszerű, precíz munkát végzünk, és professzionális berendezéseket biztosítunk, ha ránk bízza a raktártechnika kialakítását.

Tudjon meg többet a lehetőségekről a www.maxiszer.hu weboldalon, a szolgáltatás igénybevételéért pedig forduljon hozzánk bizalommal a +36-20-268-5760-as telefonszámon vagy a maxiszer@maxiszer.hu e-mail címen!