RFID azonosítók a szálláshelyek számára is ideális megoldást nyújtanak!

2020 okt 26. | Fejlesztések

Ahhoz, hogy a szálláshelyek a maximumot nyújtsák a vendégek számára, és minőségi szolgáltatásokkal várják őket, nem csupán a szobák kialakítására kell odafigyelniük, hanem a biztonságos körülmények megteremtésére is. Sajnos lehet hallani szállodai lopásokról, amiknek nagy része megakadályozható lenne megfelelő biztonsági rendszer alkalmazása mellett. E téren manapság többféle megoldás is létezik, azonban sokan mindenképp a leghatékonyabb, legmegbízhatóbb alternatívát választanák. Ha Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és szeretné, hogy vendégei jól érezzék magukat a szállodájában, ajánljuk figyelmébe az RFID azonosítókat!

Az RFID azonosítók tökéletesen megfelelnek az elvárásoknak, alkalmazásukkal egyszerűen és gyorsan ellenőrizhetők a ki és belépések a területen. Legnagyobb előnyük, hogy nem lehet őket hamisítani, másolni, így elkerülhetők a visszaélések. Az RFID azonosítók már adnak egy biztonságérzetet a vendégek számára, aminek hatására sokkal felszabadultabbak lesznek az ott tartózkodásuk során. Értékeiket bátran felügyelet nélkül hagyják, hiszen tudják, hogy a szállodában biztonságos körülmények uralkodnak. Az RFID azonosítók alkalmazásával növelheti a hotel színvonalát, megbízhatóságát, ez pedig kifejezetten pozitív hatással lesz a hely hírnevére. Az emberek sokkal szívesebben szállnak meg olyan hotelben, panzióban, ahol adnak a biztonságos körülmények megteremtésére. Az RFID azonosítóból többféle típus létezik: választhat kártyás, nyomógombos, matricás kivitelt is.

Amennyiben szeretné alkalmazni szállodájában az RFID azonosítókat, forduljon bizalommal az Europrox Bt.-hez! Cégünk színvonalas megoldásokat kínál az ügyfelek számára, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz velük. Igyekszünk minél rövidebb időn belül biztosítani az azonosítókat, így nem kell hosszú heteket várni ahhoz, hogy alkalmazhassa szállodájában őket. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat az általunk kínált megoldásokról, amit a www.europrox.hu címen ér el. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal telefonon a +36 22 300 528-as vagy +36 20 439 4652-es számon. Ezen kívül e-mailt is írhat bátran, az info@europrox.hu címre.