Autóbusz szélvédő javítás: lehetséges? Igen!

2023 febr 1. | Megoldások

Vállaljuk autóbuszok szélvédőjének javítását is. Keressen minket bizalommal és csapatunk eltünteti a szélvédő sérülését, méghozzá megfizethető áron!

Egy autóbusz karbantartása egyáltalán nem olcsó mulatság, főleg, ha a jármű valóban használatban van és nem a garázsban tölti a napok nagy részét. Sajnos, bármilyen óvatosan vezetik is, a szélvédő sérülése például elkerülhetetlen, és az üveg cseréjének ára akár a milliós nagyságrendet is elérheti.

Egy autóbusz eleje hatalmas üvegfelülettel rendelkezik, ami ráadásul szinte függőleges helyzetben áll. Ennek következtében alapvetően is nagy terhelésnek van kitéve, de egy felpattanó kő is könnyebben okoz rajta sérülést, mint egy személyautón, amire a kő viszonylag lapos szögben érkezik. A felverődő kövek sajnos még a buszok nagyobb magassága ellenére is gyakran találják el az üveget és hagynak nyomot rajta.

Hogy ilyenkor mi a teendő?

Lényegében ugyanolyan lehetőségek vannak, mint egy személyautó esetében: az üveg cseréje, illetve szerencsés esetben az autóbusz szélvédőjének javítása. Ha a sérülés nem túl nagy, akkor van rá esély, hogy nyomtalanul el lehessen tüntetni.

Elsőként mindenképp érdemes egy olyan céget felkeresni, ahol foglalkoznak autóbusz szélvédő javítással, ugyanis ennek költsége csupán a töredéke az üveg cseréjének. Egy ilyen hatalmas szélvédő cseréje rengeteg idő, több ember munkája szükséges hozzá. Sajnos a művelet díja is igen borsos, hiszen már maga az alkatrész sem olcsó, és a szakszerű beszerelés is nagy munka.

Egy kis szerencsével azonban lehetséges az autóbusz szélvédő javítása is, viszont ehhez az kell, hogy a járművet mielőbb eljuttassa szakemberhez, mert könnyen tovább repedhet az üveg. Cégünkre számíthat akkor is, ha az üveg javítható, de akkor is, ha csak a csere jelenthet megoldást.

Az autóbusz szélvédő javítással kapcsolatos bővebb információért látogasson el a www.autouvegcentrum.hu weboldalra! Ha kérdése merült fel, keressse bizalommal munkatársainkat a 06-30/927-0248-as telefonszámon vagy az info@autouvegcentrum.hu e-mail címen!