DuPont Corian® közösségforgalmi mosdópultok stadionokba is

2017 máj 2. | Megoldások

Már az emberiség kezdete óta köztudott, hogy a társadalom rajong a közösségi eseményekért. Kezdetekben a gladiátor harcok, a különböző színi előadások és a sportesemények nyújtottak kiváló alkalmat arra, hogy a nép összegyűljön és együtt szórakozzanak az emberek. Manapság sok esetben a stadionok adnak teret az effajta közösségi események megszervezésére. Pontosan ezért, egy új stadion építésénél hatalmas összegek forognak kockán, hiszen a minél modernebb és esztétikusabb kialakítás a legfontosabb szempont. Ennél fogva a kivitelezőkön nagy a nyomás, hogy minden egyes szegmens esetében jól döntsenek, és a legjobb minőséget válasszák.

A DuPont Corian® mosdópultok köztudottan kiemelkedő színvonalat biztosítanak, ami egy stadion esetében különös előnyökkel járhat. Hiszen egy olyan épületben, ahol hatalmas tömeg fordul meg rendszeresen, elengedhetetlen, hogy bizonyos kritériumoknak megfeleljenek az ott alkalmazott mosdópultok.

Egy DuPont Corian® mosdópult többet nyújt, mint a hagyományos kialakítások. Nem porózus, homogén felületének köszönhetően higiénikusan tisztántartható és ellenáll a megnövekedett igénybevételnek és az idő múlásának. A mosdópult egyharmad rész akrilgyantából és kétharmad rész ásványi anyagból épül fel, ennek is köszönheti kiemelkedő minősége. Ez az innovatív termék nem csak a korszerű építészeti elvárásoknak felel meg, hanem esztétikai megjelenése is kimagasló!

Mi, a Wood-Stock 2000 Bt.-nél különös figyelmet fordítunk a minőség és a szépség tökéletes kompozíciójának megalkotására. Az általunk kínált DuPont Corian® mosdópultok kiváló megoldást biztosítanak nagyközösség forgalmi tereken, így a stadionokban is. Színválasztékunk és változatos kialakításaink lehetővé teszik, hogy tökéletesen egyedi megjelenést hozzunk létre minden megrendelő számára! Ha Ön is szeretné stadionját modernebbé és esztétikusabbá varázsolni, látogasson el a www.akrilux.hu weboldalunkra, és tekintse meg ajánlatainkat!

Amennyiben kérdése merülne fel termékeinkkel kapcsolatosan, keressen minket bizalommal, telefonon, a +36 1 403 4958-as vagy +36 30 9606 783-mas számon, illetve e-mailben az info@akrilux.hu címen!