Költözik vagy megújul az iroda? – Béreljen raktárszobát!

2017 szept 29. | Megoldások

Ha egy irodahelyiséget költöztetni kell vagy felújítási munkák előtt áll a telephely, igazi kihívás kiüríteni a helyszínt, ugyanis az évek során számos hivatalos irat, értékes eszköz és berendezés gyűlik fel, melyeket nem lehet a köztes időszakban akármilyen helyen tárolni. Ritkább az a szerencsés eset, hogy egy vállalkozás rendelkezik olyan üres és biztonságos helyiséggel, ahová a munkálatok időszakában elraktározhatják az irodabútorokat, kellékeket.

Ha jelenleg hasonló helyzetben van és szeretné irodája felszerelését biztos helyen tudni, döntsön a raktárszoba bérlés mellett! A szolgáltatás rendkívül kedvező mindazok számára, akik a köztes időszakokra olyan megoldást keresnek, mellyel nem kell alkalmazkodni senkihez a bútortárolás miatt!

Amennyiben a bérlés mellett dönt, nem kell ismerősök, üzlettársak után kutatnia, akiknél tárolhatja a vállalkozás bizalmas dokumentumait, bútorait, ráadásul a szolgáltatás igénybevételével csakis Önnek lesz bejárása a helyiségbe, ennek köszönhetően biztonságban tudhatja a hivatalos dokumentumokat és az irodai bútorokban sem fog kár keletkezni!

A raktárszoba bérlés teljesen az Ön igényeihez igazítható, ugyanis különböző méretű helyiségek közül választhatja ki az optimálisat. Az ideális megoldás érdekében célszerű felmérnie, hogy megközelítőleg milyen mennyiségű tárgy tárolása válik szükségessé, így válogathat az 1 m2-es helyiségtől egészen a 25 m2-es raktárig. Vannak olyan helyzetek, amikor csak az iratokat kell zárt helyen tárolni, ebben az esetben ideális választás, ha miniraktárat bérel, ami pontosan elegendő a diszkrét tároláshoz, de nagyobb berendezések esetén szükség lehet az egészen nagy helyiségre.

Éljen a raktárszoba bérlés kedvező lehetőségével, tudja biztonságban az irodabútorokat, hivatalos iratokat! A színvonalas szolgáltatást cégünk, a GraphyCo Kft. garantálja! Bővebb információt honlapunkon, a www.maganraktar.com címen találhat, kérdés esetén pedig keressen minket bizalommal telefonon, a 06-70-944-8080-as számon, vagy írjon e-mailt az info@maganraktar.com címre! Kollégáink várják jelentkezését!