Miből készül az elviteles doboz? A vendégeknek is van beleszólása

2023 febr 6. | Megoldások

Az elviteles doboz kiválasztásának szempontjai közé az alapanyag is beletartozik. A dobozok mérete, formája, zárhatósága mellett az anyag is lényeges.

Vége a műanyag uralmának

A műanyag elhagyása az evőeszközök, szívószálak, elviteles dobozok, az ételkiszállítás világában egyre inkább elfogadottá válik. Ennek több oka is van. Egyrészt a vendéglátás szereplői maguk is környezettudatosan gondolkodnak, egyre többen veszik komolyan a műanyag környezetre gyakorolt hatásait. Másrészt a vendégek is igénylik a környezetbarát csomagolás használatát.

Különösen érzékeny erre a fiatalabb generáció, akiknek a döntését befolyásolja, mit használ az adott étterem. A vendégek is választanak, a műanyag helyett a papírtálca után nyúlnak, a papírból gyártott pizzadobozról vagy tortadobozról tudják, hogy új csomagolóanyag készülhet belőle vagy lebomlik.

Nem túlzás azt állítani, hogy a csomagolóanyagok, elviteles termékek használata befolyásolja a vendéglátóegység megítélését. A fiatalabbak könnyebben mondanak le arról, hogy egy étterem mellett kitartsanak, ha azt tapasztalják, hogy nem elég környezettudatos a működése.

Környezetbarát csomagolás

A papírtermékek, környezetbarát, lebomló elviteles dobozok kínálata a webshopunkban óriási. Hangsúlyt fektetünk arra, hogy a vásárlók kompromisszum nélkül tudjanak mindent beszerezni, ami a csomagoláshoz, ételkiszállításhoz, árusításhoz kell. A sokszínű választéknak köszönhetően olyan terméket használhat minden nap, ami megfelel a vendégei elvárásainak is. A csomagolóeszközeink nemcsak letisztult dizájnt kaptak, hanem praktikus használattal is támogatják az elviteles, kiszállításos értékesítést.

A papírtálcák, dobozok és evőeszközök, poharak és tányérok lebomló, környezetbarát változatait is kínáljuk webshopunkban, a www.csomagolasz.hu webcímen. A vendégei értékelni fogják a műanyagmentes csomagolást. Tartsa meg a hűségüket, tegyen jót a bolygóval, váltson lebomló elviteles termékekre! A tájékoztatást a +36-30-207-55-61, +36-30-859-60-03 telefonszámok egyikén vagy az info@csomagolasz.hu email címen kérje!