Tartsa a régi iratokat megfelelő helyen!

2017 márc 31. | Megoldások

Különböző vállalkozások életében, főleg a nagyobb cégeknél rengeteg irat halmozódhat fel. Az évek során megkötött szerződések, létrehozott különféle dokumentumok, céges információk még ma is papír alapon jelennek meg, amiket esetenként évekig is szükséges megőrizni. A régebbi iratok mellett, viszont nap mint nap keletkeznek új feljegyzések, akták, melyeknek helyet kell szorítani az irodákban. Ilyen helyzetekben létesítenek a vállalatok irattárakat irodaépületük valamely részében, ahol tárolhatják a még megőrzés alatt lévő régebbi dokumentumokat. Egy ilyen irattár akkor megfelelő, ha átlátható, a felgyülemlett papírok jól elhelyezhetők és esetenként könnyen visszakereshetők.

Az előző feltételeket nagyban elősegítheti egy jól kiépített polcrendszer! A legtöbb vállalkozás, a könnyű kezelhetőség érdekében, gördíthető polcos állványokat szereltet irattárába. A gördíthető polcos állványok felgyorsíthatják az irattáros munkáját, hiszen könnyen hozzáférhet az iratokhoz, továbbá helytakarékosság szempontjából is előnyösek, mivel a gördíthető állványok egymásra tolhatók, így több polcsor is elfér egy kisebb irattárban. Egy kisebb polcsor akár manuálisan is mozgatható, de a nagyobb irattáraknál elektromos hajtású gördíthető polcos állványok találhatóak. Az ilyen polcrendszerek kiépítésénél figyelembe kell venni, hogy az adott polc anyaga megfelelő legyen, mert nagy teherbírással kell rendelkezniük a nagy iratmennyiség miatt, különben meghajolhatnak, eldeformálódhatnak, és kevésbé lesznek alkalmasak iratok tárolására.

Ha Ön egy vállalatot vezet és szeretne egy jól átlátható és könnyen kezelhető irattárat, akkor válassza a gördíthető polcos állványokat! Ne bízza akárkire a polcrendszer kiépítését! Forduljon a lehető legjobb szakemberekhez, hogy a gördíthető polcos állványok hosszú évek után is tökéletesen el tudják látni! Válassza cégünket! Velünk biztosra mehet, hogy az irattára minden igényt kielégít majd! Látogasson el honlapunkra, a www.vasszer.hu címre további információkért és tekintse meg egyéb szolgáltatásainkat is! Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 32 /512-600 telefonszámon vagy a vasszer@vasszer.hu e-mail címen!