Tetemszállítás és kisállathamvasztás: teljes körű támogatás a gyász időszakában

2020 okt 29. | Megoldások

Minden kisállatnak megvan a maga egyénisége, amivel humoros és szívmelengető szituációk hosszú sorával színesíti a gazdik mindennapi életét. Felfedeznek, játszanak és bújnak, ugyanakkor nem képesek gondoskodni saját magukról, amiről soha nem szabad megfeledkezni. A gazdik felelősséggel tartoznak állatukért az első pillanattól kezdve egészen az utolsóig, és bizony, még utána is. Ez elsőre talán meghökkentően hangzik, pedig erre is gondolni kell, a kisállatok elpusztulnak, és a gazdiknak megoldást kell találniuk a helyzetre.

A temetés a legkézenfekvőbb opció, és ebben az esetben a tetemszállításról sem kell gondoskodni, hiszen a kert lehet az állat utolsó otthona. Ám azok számára, akik nem a hideg földet szánják kedvencük végső nyughelyéül, hanem szeretnék megőrizni a hamvakat és emléket állítani hűséges társuknak, a kisállat hamvasztás a legjobb megoldás. Ezt a lehetőséget kihasználva nem jelent fizikai és lelki terhet az állat földbe helyezése, ugyanakkor gondoskodni kell a tetemszállításról, ami szintén problémás és megterhelő.

Ha elérkezett az idő, van lehetőség olyan szolgáltatást igénybe venni, ami magába foglalja a szakszerű szállítást és kisállat hamvasztást is. Ez a lehető legkevésbé fájdalmas a gazdik számára, így mindenképpen érdemes fontolóra venni, hiszen a gyász időszakában minden támogatás jól jön.

Nem kell egyedül viselnie a terhet, a Pécsi kisállat hamvasztó szakemberei segítségére számíthat, ha nehéz a búcsú! Cégünk a tetemszállítást és a kisállat hamvasztást is vállalja, hiszen minden helyzetre fel vagyunk készülve, így minden teendőt ránk bízhat, amiről az állat elpusztulásakor gondoskodni kell. Amennyiben szeretne tájékozódni tevékenységünk részleteiről és érdeklődne díjszabásunkról, látogasson el www.kisallathamvaszto.hu weboldalunkra! Ha pedig kérdése merült fel vagy igénybe venné szolgáltatásunkat, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére! Hívhat minket a +36-30-330-4782-es telefonszámon, vagy írhat üzenetet weboldalunkon keresztül, segítünk!