Építési hulladék? Rendeljen sittszállítást!

2017 okt 30. | Szolgáltatások

Rengeteg szemét gyűlik össze az épületbontás során, amit minél egyszerűbb és gyorsabb módon szeretne eltávolítani? A sittszállítás könnyedén megoldható, ha erre szakosodott, speciális járművekkel dolgozó szolgáltatóra bízza a feladatot, akik gördülékenyen, igényei szerint szabadítják meg a nem kívánatos hulladékoktól.

Minden építkezés, felújítás és az ezt megelőző épületbontás során nagy mennyiségben gyűlnek össze olyan törmelékek, amelyeket minél hamarabb szükséges elszállíttatnunk. Nem csak a kellemetlen látvány miatt tanácsos gyorsan megoldanunk a sittszállítást, hanem azért is, mert minél több hulladék halmozódik fel, annál nehezebb lesz közlekedni a területen, ezzel pedig a munkafolyamatok gördülékeny elvégzését is akadályozzuk. Fontos tudnunk, hogy az épületbontás és az építkezés során keletkező szemét semmiképpen sem keveredhet össze háztartási hulladékkal! Jogszabályi előírások rendelkeznek arról, hogy pontosan milyen módon és eszközökkel szabad teljesíteni a sittszállítást, ezért elengedhetetlen, hogy az elvárásoknak maximálisan eleget tevő céget bízzunk meg a munkával.

Teljes mértékben szabályszerűen járhat el az építési törmelékek elszállítását illetően, ha a Becker és M Kft.-t választja. Többféle típusú és méretű konténerek kihelyezését, majd ezek elszállítását is vállaljuk. Igyekszünk nagy hangsúlyt fektetni az elérhető árak biztosítására, így kedvező feltételekkel, költséghatékonyan oldhatja meg a sittszállítást. Minőségi eszközökkel, felkészült szakemberekkel, korszerű technikát alkalmazva állunk rendelkezésére. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről a www.kontenerbudapest.hu internetes oldalunkon!

Távolítsa el a felgyülemlett törmelékeket gyorsan és egyszerűen! Bízza ránk a sittszállítást! Ha konténert szeretne rendelni, tereprendezésre, vagy gépi földmunkára lenne szüksége, esetleg kérdése lenne, keressen minket a 06-30-942-0320-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a beckertrans@amcomp.hu e-mail címünkre!