Hova fordulhatunk mérőműszerek kalibrálása céljából?

2017 nov 23. | Szolgáltatások

Nélkülözhetetlen munkaeszközei közé tartoznak speciális mérőműszerek is? Fontos, hogy mindig rendelkezésére álljon, és teljesen pontos adatokat közöljön Önnel valamennyi készülék? Ennek érdekében tanácsos nagy figyelmet fordítania a mérőműszerek kalibrálására, amit kifejezetten erre a célra kialakított kalibráló laboratóriumban könnyedén teljesítenek.

A kalibrálást felkészülten végző laboratóriumokban dolgozó szakemberek igyekeznek minden szempontot figyelembe véve végezni tevékenységüket, hiszen fontos, hogy a befolyásoló tényezőket a lehető legminimálisabbra csökkentsék, csak így tudják háttérbe szorítani a mérési bizonytalanságot. Fontos tudnunk, hogy a nagy pontossággal bíró mérőműszerek kalibrálását kizárólag erre a feladatra specializálódott laboratóriumban tudjuk kiviteleztetni. Amennyiben kisebb pontosságú eszközök kalibrálására van szükségünk, természetesen ennek céljából is tökéletes megoldást kínálnak a speciális laboratóriumok, ezek ügyében viszont telephelyünkön is lehetőségünk van a megoldásra, így érdemes előre tájékozódnunk. A kalibráló laboratóriumokban végzett munkáról fontos tudnunk, hogy nélkülözhetetlenek az eltérő környezeti feltételek, hiszen csak így lehet ellenőrizni, hogy a különféle mérőeszközök kalibrálása sikeres-e. A követelményeknek megfelelően működő, megbízható segítséget nyújtó kalibráló laboratóriumban egyszerűen és gyorsan juthatunk megfelelő eredményre.

Cégünk, a Flow-Cont Kft. felkészülten áll rendelkezésére mérőeszközök kalibrálása ügyében. Nyomásmérők, villamos műszerek, hőmérsékletmérők és egyéb eszközök kalibrálását is vállaljuk. Annak megfelelően tudjuk tájékoztatni árainkról, hogy laboratóriumunkban vagy külső helyszínen oldhatjuk meg a mérőeszközök kalibrálását. Ha nem találja nálunk azt az eszközt, amelynek vizsgálatára van szükség, ebben az esetben sem kell aggódnia, egyéb fizikai mennyiségek mérésére alkalmas eszközök kalibrálásakor Akkreditált Kalibráló Laboratóriumokat is bevonunk a munkálatokba. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.flowcont.hu internetes oldalunkon!

Hatékony, problémamentes és gyors munkavégzése céljából gondoskodjon a mérőeszközök kalibrálásáról, forduljon hozzánk bizalommal! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-465-0802-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@flowcont.hu e-mail címünkre!