Informatív dekoráció autómatricázással

2023 febr 6. | Szolgáltatások

Matrica vagy fólia?

Az autódekoráció lehetőséget kínál céges járművek feliratozásához, grafikával való kiegészítéséhez. Az autófólia mellett autómatricázás is szóba jöhet.

A nagy kérdés így hangzik: matrica vagy fólia kerüljön az autó karosszériájára? Mi szól az autómatricázás mellett, de legfőképpen, kinek éri meg ezt az autódekorációt választani?

Az autómatricázásról azt gondolná a laikus, hogy jobb választás, ha másért nem az olcsóbb árkategória miatt. Ez igaz, de a mágneses matricák költsége valamivel magasabb, mint az egyszerű, öntapadós matricák ára. Ennek oka a mágnesfólia ára.

Az autómatrica valamivel rövidebb életű, mint az öt évig is fennmaradó autófólia. Pár évig kitart, időjárásálló, az eredeti tulajdonságait megőrzi. Több méretben és formában, igényes külsővel készülhet, a karosszéria bármelyik részére ragasztható. Egy vagy több matrica is helyet kaphat a járművön, amiknek a felragasztása minimalista, de informatív dekorációt ad. Tiszta, sima felületen, precíz felhelyezéssel a matricák nem mozdulnak el a helyükről.

A mágnes matrica a legrugalmasabban kezelhető autódekoráció, mert egy mozdulattal felrakható és leszedhető. Ez a tulajdonsága lehetővé teszi, hogy a matrica helyét is változtathassa a tulajdonos, de egy matrica több járművön is utazhat. Ajánlott olyan autókhoz, amiket nem csak céges autóként használnak vagy egyszerre több szolgáltatáshoz is igénybe vesznek.

Autódekor cégeknek

Vállalunk autómatricázást Budapesten céges járművek autódekorációjának elkészítéséhez. Az autódekor színvonalas, tartós és költséghatékony változatait rövid munkaidővel kivitelezzük, legyen szó autófóliázásról vagy autómatricázásról.

A munkáinkra büszkék vagyunk, mert egytől-egyig igényesen, tartósan kivitelezett autódekoráció. Az Ön céges autóinak új külseje is elkészülhet a műhelyünkben. A honlapunkon, a www.automatricak.hu weboldalon az elérhetőségeinket is közzétettük. Igényeljen személyre szabott árajánlatot autómatricázásra a +36-30-646-62-93 telefonszámon vagy érdeklődjön üzenetben az info@automatricak.hu email címen!