Kilométer korlátozás nélküli autóbérlés

2017 márc 27. | Szolgáltatások

A tavasz beköszöntével egyre többen döntenek amellett, hogy a hétvégén kiruccannak egy-egy hosszabb kirándulásra, vagy ellátogatnak egy eddig általuk felfedezetlen helyszínre. Természetesen sokaknak nincs lehetősége arra, hogy saját gépjárművel látogasson el távolabbi helyekre, hiszen egy autó fenntartása magas költségekkel járhat. Erre kínál kiváló megoldást az autóbérlés.

Az autóbérlés azonban önmagában még nem jelent ideális megoldást, ha nem megfelelőek a feltételek. Sok szolgáltató ugyanis szigorú korlátok közé szorítja az autóbérlést, mint például a kilométer korlátozás, ami annyit jelent, hogy egy előre megadott kilométer számot nem haladhat meg a bérlő.

Az autóbérlés során a kilométer korlátozás általában akkor áll fenn, ha a szolgáltató csak megszabott körzetre szeretné bérbe adni az általa kínált autókat. A miérteknek számos oka lehet, a korai elhasználódástól való félelemtől kezdve, egészen a nyomon-követhetőségig, bármi állhat a korlátozás hátterében. Azonban, ha a megfelelő szolgáltatót választjuk, az autóbérlés kilométer korlátozás nélkül is igénybe vehető, így pedig semmi se állhat a világ felfedezésének útjába! Érdemes azonban alaposan átgondolni, hogy milyen autót válasszunk az utazáshoz! Ha családdal tervezzük a kirándulást, és több napos vakációra készülünk, mindenképpen nagyobb vagy egyterű autót válasszunk a komfort és a helyigény miatt. Ha rövidebb útra készülünk, és fontos, hogy kisebb fogyasztású autóval indulhassunk útnak, érdemesebb a kisautó kategóriában keresgélni. Illetve természetesen azok számára is akad kínálat a felsőkategóriában, akiknek fontos a megjelenés és a luxus! Persze céges céljainknak is képes tökéletesen eleget tenni egy megfelelő, autóbérléssel foglalkozó cég!

Ha Ön is szeretne autót bérelni kilométer korlátozás nélkül, és fontos Önnek a megbízhatóság, látogasson el honlapunkra, a www.berauto.hu-ra, és tekintse meg széleskörű ajánlatainkat, kategóriákra bontva! Kérdés esetén várjuk megkeresését, telefonon, a +36-30-401-23-45-ös vagy +36-70-669-00-01-es számon, vagy e-mailben az info@olcsoberauto.hu címen.