Mi kell a sikeres bútor szállításhoz?

2023 dec 5. | Szolgáltatások

A bútor szállítás többről szól annál, mint hogy egyik helyről a másikra hurcolnak asztalokat, szekrényeket, komódokat. A szállításhoz a bútorok védelme elsődleges.

Szállítani, csomagolni, mozgatni

A bútorok költöztetésére a legtöbben úgy gondolnak, mint ami a nagy méretű berendezési tárgyak mozgatását kívánja meg költöztetőktől. Az igazság az, hogy ma már többféle típusú bútor is felkerülhet egy költöztetést, illetve szállítást végző teherautóra.

A régi vagy antik bútorok többsége valóban tömör fa, vas, ami egy darabban szállítható csak. A mai szekrények, polcok, ágyak stb. többsége azonban már lapraszerelt termék, ami eleve szétszerelve érkezik a házhoz. Ezeket kell épségben szállítaniuk a megbízott költöztetőknek.

A sikeres bútor szállításhoz szükség van rutinra és tervre is. Minden bútort, a szétszerelteket és az egyben szállíthatókat egyaránt védeni kell. Csomagolóanyagnak több minden is szóba jöhet, amit megfelelően lehet rögzíteni a bútorokra és képesek tompítani az ütődéseket, védenek a karcolások ellen.

A buborékfólia, a textil anyagok éppen olyan jónak bizonyulhatnak, mint a vízálló fólia vagy a párnázott takaró. A bútorok mozgatásához ismerni kell az emelési technikákat is, amiknek a tapasztalt költöztetők a birtokában is vannak. Ugyanígy az is meghatározó a biztonság szempontjából, hogyan kell a költöztető teherautóra felpakolni és ott rögzeni a bútorokat. Az is lényeges, hogyan történik a teherautóban a súlyelosztás.

A költöztetést csak olyan csapatra szabad bízni, aminek a tagjai jól tudják, hogyan fogjanak meg egy szekrényt, mi a teendő egy kanapéval szállítás esetén. A cégünk nem ma kezdte a tevékenységét, erről a honlapunk is tanúskodik.

A www.vigpack.hu webcímen található weboldalunkon bemutatjuk a szolgáltatásainkat és rövid leírást adunk arról, hogy milyen árakkal dolgozunk. Forduljon hozzánk bizalommal, ha fontos Önnek a korrekt munkavégzés, a megfizethető árak! A következő telefonszámokon tud elérni minket, ha kíváncsi az ajánlatunkra: 36-20-510-9705, 36-20-317-9169.