Miért érdemes a piperetakarítást profikra bízni?

2017 márc 1. | Szolgáltatások

Hamarosan beköszönt a jó idő, ami egyet jelent azzal, hogy számos épülő ingatlan végre befejezhetővé válik, és idővel átadhatóvá is. Azonban a két esemény között mindenképpen érdemes beiktatni egy piperetakarítást! És hogy pontosan mit is foglal magába egy ilyen alapos takarítás?

  • Ablaktisztítás – A piperetakarítás szerves részét képzi az ablaktisztítás is, ami egy újonnan épült ingatlan esetében elengedhetetlen, hogy az építkezés során lerakódott port és szennyeződéseket eltávolíthassuk. Az ablaktisztítás történhet az épület belsejéből, de akár alpintechnika segítségével kívülről is.
  • Portalanítás – Az épület típusától és az átadási státusztól függően, szükségessé válhat egy alapos, mindent átfogó portalanítást is. Ez főként az alap bútorzatra és olyan felületekre értetendő, melyekre por rakódhat le.
  • Szőnyeg és padlótisztítás – Ez szintén a piperetakarítás fontos lépése, hiszen a munkálatok során számtalan szennyeződés rakódhat le a különböző padló típusokon, ami se nem esztétikus, se nem higiénikus.
  • Fertőtlenítés – Választható opciónak érdemes megfontolni az alapos, mindenre kiterjedő fertőtlenítést is egy épület átadása előtt.

Ezeket a lépéseket mindenképpen érdemes alkalmazni az épületátadás előtt, de természetesen a piperetakarítás is tökéletesen egyénre szabható, így mindig a megrendelő döntheti el, hogy számára mely szolgáltatások elengedhetetlenek, illetve, hogy az épület mely pontjaira szeretné azokat igénybevenni.

Ha Ön is megbízható takarítócéget keres a piperetakarításhoz, látogasson el honlapunkra, a www.5csillagostakaritas.hu-ra, és tekintse meg professzionális szolgáltatásainkat, illetve referenciáinkat! Honlapunkon számos érdekes és informatív írást találhat még, amik segíthetnek a döntésben! Kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, akár telefonon a (+36-30) 219-04-54-as számon vagy (+36-30) 604-63-98-as számon, akár e-mailben az  info@5csillagostakaritas.hu címen! Adja át épületét tisztán, és érjen el még lehengerlőbb sikert!