Szabadtéri rendezvények szervezését és lebonyolítását bízza ránk!

2018 máj 2. | Szolgáltatások

A jó idő beköszöntése rengeteg lehetőséget ad a szabadtéri rendezvények szervezése és lebonyolítása terén. A tavaszi és nyári hónapokban mindenki szívesen tölti az idejét a jó levegőn, ezért a céges rendezvényeket is érdemes úgy megtervezni, hogy azok a programok terén is igazodjanak a kellemes időjáráshoz.

Igen nagy népszerűségnek örvendenek a különféle családi napok, melyek túlmutatnak a jól megszokott szakmai eseményeken. Ezeknek a céges rendezvényeknek nem csupán a munkavállalók összekovácsolása a célja, ez egyfajta elismerés és motiváció is a cégvezetés részéről, hiszen mindenkinek jól esik elszakadni egy kicsit a hétköznapi problémáktól egy jól megszervezett program keretein belül.

Ám a családi napok megtervezése igen összetett feladat, rengeteg különféle érdeklődésű és korú látogató szórakoztatásáról kell gondoskodni. Az ilyen jellegű szabadtéri rendezvények szervezése esetén kiváló megoldást kínálnak a grill partik. A gyerekeknek szánt programokban könnyen elfáradnak és megéheznek a kicsik, és a felnőtteknek is jól esik néhány finom falat egy aktív, élményekben gazdag napot követően. A grill parti remek zárása lehet egy családi napnak, hiszen rengeteg különféle étel készülhet ilyen módon, melyek között valamennyi vendég megtalálhatja az ízlésének megfelelő harapnivalókat.

A szabadtéri rendezvények szervezését és lebonyolítását bízza az IKON Catering szakértő csapatára! Számos különféle céges rendezvény esetén segítséget nyújtunk érdeklődőinknek, melyek közül kiemelkednek a grill partival egybekötött családi napok. Látogasson el www.rendezvenyek-eskuvo.hu weboldalunkra, és ismerje meg sokszínű szolgáltatásainkat! Kérje bátran tapasztalt szakembereink segítségét, mi gondoskodunk róla, hogy munkavállalói és szeretteik elégedetten távozzanak a családi napról! Szabadtéri rendezvények szervezését és lebonyolítását érintő kérdéseivel keressen minket bizalommal a +36-30-729-7184-es telefonszámon vagy a szabo.peter@ikoncatering.hu e-mail címen!