Társasházi szellőző tisztítás a lakások friss levegő utánpótlásáért!

2021 márc 11. | Szolgáltatások

Az emberek alapvető elvárása saját otthonukkal szemben, hogy az biztonságos és kényelmes legyen, ám míg ennek feltételeit a családi házak tulajdonosai maguk teremtik meg, addig a társasházak lakóinak sok esetben a közös képviselőre kell hagyatkozniuk. Számos egyéb teendő mellett a közös képviselő feladata a szellőző tisztítás ügyintézése, melynek elhanyagolása komoly veszélyt jelent és káros élettani hatásokkal jár.

társasházi szellőző tisztítás alapvetően tűzvédelmi szempontból jelentős. A vezetékekben lerakódó szennyeződés éghető, ami elősegíti a tűz terjedését, ennek következtében egy kisebb balesetből is több lakást érintő tragédia lehet. Emellett azonban fontos tudni, hogy a korszerű ablak- és épületszigetelések korában a lakások friss levegő utánpótlásáért is a szellőző tisztítás felel. A felhalmozódó szennyeződés kedvez a káros vegyi anyagok megtapadásának, ez pedig baktériumok elszaporodását idézi elő és kellemetlen szaggal jár, ami a vezetékekből a lakásokba jut. Ha a társasházi szellőző tisztítás elmarad, az tehát végső soron súlyosan szennyezi a lakások levegőjét, számos problémát okozva ezzel a lakóknak.

Közös képviselőként az Ön felelőssége, hogy a társasházi szellőző tisztítás a meghatározott időközönként megtörténjen? Megbízható céget keres a feladatra, de az ár sem mellékes? A Filantrop Kft. szolgáltatásai közé tartozik a rendszerek állapotának felmérése, a szellőző tisztítás, illetve a fertőtlenítés. Munkánkat korszerű dán technológiával, szakszerűen és precízen végezzük, így biztosan elégedett lesz, ugyanakkor a költségek miatt sem kell aggódnia, hiszen kedvező díjszabással dolgozunk.

Amennyiben szívesen megismerkedne szolgáltatásunk részleteivel, látogasson el a www.filantrop.org weboldalra, ahol a teljes tevékenységi körünkről tájékozódhat! Rendelési szándékával, illetve felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén! Rendelkezésére állunk a +36-76-322-321-es telefonszámon, valamint a filantrop@filantrop.org e-mail címen!