Béreljen céges kocsit

2017 márc 29. | Tanácsok

Az autóbérlésnek sok különböző oka lehet. Ha a gépkocsira csak éves nyaralások, esetleg néhai kiruccanások vagy kisebb utak miatt van szükség, nincs értelme egy saját kocsit fenntartani és az ezzel járó anyagi terheket viselni. A felhasználatlan időben a kocsi csak öregszik, romlik, veszít az értékéből, így ez máris csak fölösleges anyagi kiadásokkal jár. Bérlés oka lehet akár szállítási okokból is. Nagyon kevesen rendelkeznek, nagyobb járművekkel, így esetleges szállítás esetén, költözés, tüzelőfa szállítás, jól jöhet egy bérelt autó.

Autóbérlés az előzőek mellett akár igénybe vehető akkor is, ha cége számára szeretne céges kocsikat. Sok cégnél rendelkezésre áll az alkalmazottak számára céges autó, de ezen a téren sok változás állhat be, amiknek következtében vagy nincs már szükség az adott autóra vagy újabbat kell beszerezni. Saját autók vásárlása sok hátránnyal járhat cége számára! Ilyenkor érdemes a céges feladatokhoz autóbérlést választani! Ennek előnyei a következők:

  • Ha cégének autót bérel, azt leírhatja költségként és visszaigényelheti az áfát.
  • Nincs elkötelezettség! Ha meg kell válniuk az adott járműtől, akkor ez későbbiekben nem jár kieséssel cége számára. Ilyen helyzetekben egy saját autónál fent áll az autók értékének csökkenése, az esetleges hitel általi plusz kiadás. Autóbérlés esetén csak a bérlési szerződést kell felbontania.
  • A céges változások sorozata! Ilyen változás sokféle lehet egy cég életében. Ha ügyfélkör vagy profil változás történne, esetlegesen más típusú autókra van szükség, akkor ilyen helyzetben csak más gépjárművet kell bérelni.
  • A kötelező szervízelés! Saját autópark esetén a cége állja a tulajdonában lévő kocsik szervizelését, javítását, ellenőrzését, míg bérlésnél a bérbeadó cég végzi ezeket a kötelezettségeket!
  • A folyamatos használat! Ha az adott gépjármű megsérül, használhatatlanság esetén egy csereautó áll rendelkezésükre a bérbe adó cégtől a másik kocsi javítási ideje alatt.

Az előző szempontok alapján, ha cége gépkocsi parkot szeretne létesíteni, akkor forduljon bizalommal hozzánk autóbérlésért! Cégünk sok más szolgáltatás mellett gépkocsi bérlés terén is rendelkezésére áll! Nálunk megtalálhatja megfelelő autót alkalmazottai számára, jó áron!

További információkat találhat honlapunkon a www.dhm.hu oldalán vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 36-22-379-775 telefonszámon!