Bizalmas irataitól szabadulna? Vegye igénybe professzionális iratmegsemmisítő szolgáltatásunkat!

2017 jún 29. | Tanácsok

Bizalmas irataink, hivatalos dokumentumaink, pénzügyi helyzetünk csakis ránk tartozik. Cégeknél is, ugyanúgy ahogy magánembereknél, nagyon nem mindegy, hogy mi történik ezekkel az iratokkal. Ha már nem vesszük hasznukat, és az évek során elévülnek, akkor sem lenne szerencsés, ha illetéktelen kezekbe kerülnének, és az sem lenne előnyös, ha a lakossági szemétben végeznék.

Ha nem szeretne kellemetlen szituációba keveredni, vagy lehetséges visszaélések áldozatává válni akkor gondolkodjon előre és válassza a professzionális iratmegsemmisítést! A darálást minden megrendelőnk számára diszkréten intézzük, legyen az iratmegsemmisítés cégeknek vagy iratmegsemmisítés magánszemélyeknek. A folyamat teljesen környezetbarát módon történik, a papírokat egészen kis darabokra zúzzák a berendezések, mindezt később újrahasznosítják.

Visszatérve a diszkrécióhoz, napjainkban nagyon sok bűnöző abból él, hogy személyes adatokkal visszaél, és néha csak a szerencsének és az emberek jóhiszeműségének köszönhetik, hogy alkalmuk adódik erre. Kerüljük el ezeket a helyzeteket, ennek egyik módja, hogy semmiképp se dobjuk a kukába hivatalos papírjainkat, mert nem tudhatjuk, milyen következményekkel szembesülhetünk, akár gyanúsítottá is válhatunk, ha adatainkat felhasználták egy bűntényhez!

Abban az esetben is vegyük igénybe az iratmegsemmisítés lehetőségét, ha saját ügyfelekkel rendelkezünk, például könyvelünk, vagy egyéb szolgáltatást kínálunk, amelyek során elengedhetetlen, hogy kikérjük a hivatalos adatokat. Vitás helyzetbe kerülhetünk, ha ezeket hanyagul kezeljük, mert kötelez minket a titoktartás, így, ha az adatok nyilvánosságra kerülnek, akár komoly pénzbírságot is fizethetünk! Természetesen a megsemmisítéshez az ügyfelek hozzájárulása is szükséges, de végeredményben hivatalos ügyekben a hozzáértő szakemberek felelőssége a dokumentumok kezelése!

Ha szeretne élni az iratmegsemmisítés lehetőségével, keresse a Mobil Zúzda Kft.-t! Telephelyünkön professzionális technikával, diszkréten kezelve megszabadítjuk Önt a felesleges iratoktól! További információkért keresse fel honlapunkat a www.mobil-zuzda.eoldal.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-30-488-8072-es számon vagy érdeklődjön e-mailen a mobilzuzda@gmail.com címen!