Fordítson elegendő figyelmet a munkavédelmi képviselő képzésére is!

2017 nov 29. | Tanácsok

Sikeresen működteti vállalkozását, és már több, mint húsz embert foglalkoztat? Fontos tudnia, hogy ekkora létszám fölött már kötelező a munkavédelmi képviselő választása, így a munkavédelmi képviselő képzéséről is gondoskodnia kell!

A munkabiztonság megteremtése céljából egészségügyi és biztonsági szempontból is eleget kell tennünk a követelményeknek. Annak érdekében, hogy munkatársaink a tudásuk szerinti legjobb módon lássák el teendőiket, nélkülözhetetlen az adott tevékenységi körnek megfelelő körülmények biztosítása. A személyi és tárgyi feltételeket egyaránt lehetővé téve tudunk helyesen eljárni mind az előírásokat, mind pedig az egyéb szempontokat tekintve. A munkavédelemről és tűzvédelemről szóló számos tudnivaló birtokában cselekedhetünk csak helyesen. Elengedhetetlen a munkavédelmi ruházat biztosítása, a munkavédelmi oktatás megszervezése, valamint a munkavédelmi képviselő képzéséről sem szabad megfeledkeznünk!

A biztonságos, egészséges körülmények között zajló munkavégzés megvalósítása céljából teljes körű segítséget nyújtunk munkavédelemmel foglalkozó cégünknél. A munkavédelmi ruházat biztosításán és a munkavédelmi oktatás lebonyolításán kívül a munkavédelmi képviselő képzését is ránk bízhatja, ugyanis felkészülten látjuk el ezt a feladatot is. Naprakészek vagyunk a különféle szabályok változásait illetően, így hasznos információkat tudhat meg tőlünk, és mindig a feltételeknek megfelelő, minőségi eszközökhöz juthat hozzá. Olvasson részletesen a tudnivalókról, szolgáltatásainkról, és tekintse meg termékeinket a www.munkavedelemkepviselet.hu internetes oldalunkon!

Tegyen eleget kötelezettségeinek, és biztosítson minden szempontból biztonságos munkakörnyezetet dolgozói számára! Gondoskodjon időben a munkavédelmi képviselő képzéséről, és szerezze be a megfelelő munkavédelmi ruházatot is tőlünk! Bármilyen kérdése merül fel, hívjon minket a 06-20-775-9701-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a munkavedelem.kepviselet@gmail.com e-mail címünkre!