Hordjanak egységes munkaruhát alkalmazottai!

2017 márc 29. | Tanácsok

Bár sok olyan munka van, ahol nincs megszabva kötelező ruházat, és akár hétköznapi viseletben is elvégezhetjük feladatainkat, akad megannyi munkaterület, ahol viszont szükséges, hogy a dolgozók egyfajta munkaruhában végezzék feladataikat. A munkaruha alatt olyan öltözetet értünk, amely megvédi a foglalkoztatottakat a különböző szennyeződésektől, külső behatásoktól. Ide tartozhatnak a védelmi ruházatok is, amik az előzőek mellett az esetleges balesetektől is védik a használót. Mivel csak a védelmi ruházatokat kötelesek biztosítani a munkaadók, így sokszor megesik, hogy egy adott cég, például kertészet, gázszerelők, alkalmazottai eltérő öltözékekben végzik a munkájukat. Ennek ellenére érdemes sokszor egy egységes ruházatot kialakítani az beosztottaknál.

Az egységes munkaruházat minősíti a céget. Egy olyan vállalkozásnak, aminek alkalmazottai egyszerre egy helyen végzik munkájukat, érdemes lehet kialakítani egyfajta egységes megjelenést. Egy örző- védő, vagy vendéglátós dolgozókat biztosító cégnél, nagyban ronthatja a megítélést, ha a munkavállalók különféle ruházatokban végzik feladataikat, továbbá nagyobb eseményeken az egységes megjelenés, akár azt a célt is szolgáltathatja, hogy a munkavállalók elkülönüljenek a különféle vendégektől. Ilyen és ehhez hasonló eseteknél lehet szükség egyéni munkaruhák készíttetésére. Nyomdánkban transzfernyomás szolgáltatásunknak köszönhetően elkészítjük önnek a megfelelő munkaruházatot, cégnévvel ellátva vagy akár a társaság logóját felhasználva! Ne feledje, még a legapróbb részlet is kialakíthat egyfajta képet, továbbá egy egységes munkaruházat munkavégzés közben a céget is hirdeti, és egy külső félben egy összeszedett, jól működő vállalkozás benyomását is keltheti! Válasszon minőségi ruhákat alkalmazottai kényelméért, hogy transzfernyomtatási szolgáltatásunkon keresztül, a legjobb körülmények között, hozzáértő szakemberek keze alatt kerüljön rá cége valamilyen ismertető jele az öltözékekre!

További információkért és szolgáltatásokért látogasson el honlapunkra a www.stepkft.hu címre vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-94/345-234 telefonszám és az info@stepkft.hu e-mail cím egyikén!