Hűtőkocsit használ? Legyen tisztában vele, mit szállíthat!

2017 ápr 28. | Tanácsok

Manapság már megannyi terület van, ahol biztosítani kell a különböző ételek frissességét. Sokféle rendezvényre, szállodákba, boltokba, üzletekbe szállítanak nap mint nap különféle ételeket, zöldséget, gyümölcsöt vagy más előre fagyasztott terméket. Ezeknél a fogyasztási cikkeknél szükséges, hogy biztosítsuk az utazás során a megfelelő körülményeket, különben mire az adott étel elér céljához, sokat romlik a minősége, legrosszabb esetben fogyaszthatatlan lesz. A fejlődő technológiának hála, a mai világban szinte már minden étellel kapcsolatos szállítást hűtőautók segítségével oldanak meg, hiszen a hűtőautó a szállítás során a megfelelő hőmérsékleten tartja a termékeket, ezzel megőrizve a tökéletes frissességet.

De milyen termékeket lehet hűtőautóval szállítani? Hűtőautóval általában azokat a termékeket, ételeket érdemes szállítani, amiknél muszáj tartanunk egy bizonyos alacsony hőfokot vagy, amik igénylik a hűtést, fagyasztást. A hűvösebb, téli időszakokban általában az előre elkészített, majd utólagosan lefagyasztott ételeket szállítják hűtőautó segítségével, hiszen ezek felolvadás után már nem visszafagyaszthatók, továbbá a különféle hús és tejtermékek épségét is a hűtőautók biztosítják. A nyári, melegebb időjárás folyamán, azonban megnő a hűtőautók által szállított termékek skálája. A nagyobb melegben a zöldségek, gyümölcsök károsodnak, ezért ilyenkor ezeket a termékeket is érdemes hűtőautó segítségével szállítani. Az előző termékek mellé hozzátartozhat még sok egyéb fagyasztott áru, például fagylaltok, fagyasztott zöldségek, gyümölcsök.

Hűtőautó választásánál érdemes időben tájékozódni az adott gépjármű minőségéről, hiszen rossz működés esetén nem nyújt kellő fagyasztást, így az általa szállított ételek felolvadnak, megromlanak. Ha Ön is hűtőautót használ a munkavégzéséhez vagy szeretne újat bérelni, akkor forduljon hozzánk! Hűtőautó bérléssel kapcsolatban cégünk teljes mértékben rendelkezésére áll! Látogasson el honlapunkra, a www.hutosteherautoberles.eu címre további információkért! Esetleges kérdésekkel a hűtőautó bérléssel kapcsolatban, keressen minket bátran a +36-30/491-46-47 telefonszám vagy a hutosautoberles@gmail.com e-mail cím egyikén!