Különleges helyszínen szeretne céges konferenciát tartani? – A válasz a Nairam Klubhotel!

2017 okt 3. | Tanácsok

„ A konferencia jól sikerült, de a helyszín…arról ne is beszéljünk!” Sajnos sok ilyen jellemzést hallani az üzleti és tudományos konferenciákról. Pedig a különböző szervezetek, cégek számára a jó konferencia olyan, mint egy hasznos továbbképzés. Szakmájuk legjobbjaitól kaphatnak tanácsot, tapasztalatot cserélhetnek, bővíthetik szakmai ismereteiket, kapcsolatokat építhetnek. Ahhoz, hogy a konferenciákon igazán produktívak legyenek a résztvevők, a szakmai tudáson kívül egyébre is szükség van. Olyan helyszínre, ami inspirálja a résztvevőket, ahol ki is tudnak kapcsolódni, ahol kényelemben és kellemes hangulatban tölthetik az időt. Ha ilyen konferenciahelyszínt keres, ne kutasson tovább, válassza a Nairam Klubhotelt!

A Nairam Klubhotel nem egy szokványos konferenciahelyszín. A Holt-Tisza partján elhelyezkedő, nagy területe ellenére is családias hangulatú épületben minden a kényelmet szolgálja, így a jó hangulat garantált, ami egyre fontosabb szempont egy jól sikerült konferencián is!

A szabadidőközpont rendezvényszervezői több éves tapasztalattal rendelkeznek a konferenciaszervezés terén, így Önnek csak igénybe kell venni a szolgáltatást, minden más tényezőről a szervezők fognak gondoskodni!

A Nairam Klubhotel szervezői kiemelt figyelmet fordítanak az ügyfelek elvárásaira, visszajelzéseire, ezért az egyszerűbb ügyintézés érdekében különböző konferenciacsomagokkal várják a vendégeket, amelyek közül igényeik szerint kiválaszthatják a számukra ideális tervezetet a vendégek, így kérhetnek például konferenciacsomagot szállással együtt!

A konferenciahelyszín rendkívül kedvező áron igénybe vehető, akár egyéni elképzelések alapján árajánlat is kérhető, emellett bizonyos szezonokban különböző kedvezményekkel várják az ügyfeleket a szabadidőközpont rendezvényszervezői.

Ha a közeljövőben konferenciát szeretne szervezni, keresse bizalommal a Nairam Klubhotel és Szabadidőközpont munkatársait! Konferenciacsomagjainkról, egyéb szolgáltatásainkról honlapunkon tájékozódhat a www.nairam.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-548-8168-as számon vagy írjon e-mailt az info@nairam.hu címre!