Lift meghibásodás? Karbantartással elkerülhető!

2017 ápr 28. | Tanácsok

Manapság az építészet terén szinte szó szerint a csillagos ég a határ, hiszen magasabbnál-magasabb épületek építenek világszerte. Persze a többszintes épületeket már régóta megjelentek, így már több évszázada rájöttek, hogy az emeletek közötti közlekedés megkönnyítése érdekében újfajta technológiákra van szükség. Először még csak az egyszerűbb felvonók jelentek meg némely épületben, bányában, de a mai világban már a legtöbb többemeletes épület alapvető része a lift. A liftek nagyban megkönnyítik az embereknek, hogy feljussanak a felsőbb szintekre, hiszen bizonyos szintkülönbségek megtétele lépcsővel fárasztó, egyes helyeken szinte lehetetlen.

De nem szabad elfelejteni, hogy a liftek és különböző felvonók is karbantartásra szorulnak időközönként. A felvonók különféle funkciókra használhatóak, például személyszállítás, teherszállítás, építkezési anyagok szállítása és még sok egyéb terület, amelyek különböző megterhelésnek teszik ki a lifteket. A liftek működésére szolgáló fogaskerekek, kábelek, ellensúlyok folyamatos használat mellett elkopnak, megsérülnek és elhasználódnak, ezért szükséges, hogy folyamatos karbantartás alatt legyenek, amivel elkerülhetők az esetleges meghibásodások. Ha egy adott lift karbantartás nélkül marad, bármikor előfordulhatnak problémák, akár leállás, áram kimaradás, nehezen nyíló ajtók és még sok egyéb eshetőség, amik később nehezen és költségesen javíthatók. Az ilyen meghibásodások kellemetlenségekhez vezethetnek, például, ha cégéhez új üzletfelek érkeznek, és a liftbe szorulnak, de akár az épületben dolgozókra is veszélyesek lehetnek.

Ha Ön is céget vezet, és saját irodával rendelkezik, vagy Ön felel egy bizonyos épület liftjeiért, akkor mindig gondoskodjon a liftek karbantartásáról! A különféle meghibásodások elkerülése végett, keresse a megfelelő szakembert liftek karbantartásával kapcsolatban! Cégünk, az Interlift Kft. vállalja felvonók és liftek karbantartását! Több mint harminc éves tapasztalattal a hátunk mögött garantáljuk az általunk karbantartott liftek helyes üzemelését hosszútávon! További információkért keresse fel weboldalunk a www.interlift.hu címen vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a (+36) 1-334-4512 telefonszám és az interlift@interlift.hu e-mail cím egyikén!