Meghibásodás esetén forduljon megbízható pénztárgép szervizhez!

2017 nov 16. | Tanácsok

Naponta használja online pénztárgépét, ugyanis szolgáltatási köre révén az Ön esetében is kötelezővé vált? Nagy gondot okozott, amikor rendellenes működéssel szembesült, vagy szeretné tudni, hogy hova fordulhat meghibásodás esetén? Online pénztárgépekkel foglalkozó, felkészült cégnél nagy eséllyel a pénztárgépek javítását is vállalják. Pénztárgép szervizként is üzemelő vállalkozás szakemberei biztos, hogy rövid idő alatt, a lehető leghatékonyabb módon látják el a rájuk bízott feladatokat.

Üzletünk sikeres vezetése céljából elengedhetetlenek a kiválóan működő berendezések. A nap egészében használatos online pénztárgép kifogástalan állapotán múlik, hogy gyorsan és gondtalanul tudjuk-e teljesíteni az értékesítést érintő feladatokat. Amennyiben hiba jelentkezik, lehetetlenné válik a vásárlások lebonyolítása. Ilyenkor rögtön jeleznünk szükséges fennálló gondunkat egy olyan pénztárgép szerviznek, ahonnan a megadott címre érkeznek, akár pár órán belül, és szakértelemmel látják el a teendőket. Jobb, ha megvárjuk a gyakorlott szakembereket, és nem látunk neki mi magunk a pénztárgép javításának.

Cégünk, a Cassa Hungarica Kft. rövid határidővel, sőt, sürgős esetben akár 24 órán belül vállalja pénztárgépe javítását! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy már a helyszínen megoldjuk a pénztárgép javítását, azonban ha ez nem sikerül, pénztárgép szervizünk gondoskodik a cseregép üzembe helyezéséről is. Tulajdonos változás esetén, eseti karbantartás és más hasonló helyzetekben egyaránt készséggel állunk rendelkezésére. Szerezzen bővebb információt pénztárgép szervizünk tevékenységéről, és a nálunk beszerezhető online pénztárgépekről a www.cassahungarica.hu internetes oldalunkon!

Végezze zavartalanul munkáját pénztárgépe javításának rendkívül gyors megoldásával! Bármilyen problémája adódott online pénztárgépével, vegye igénybe megbízható szakembereink segítségét! Keresse pénztárgép szervizünk munkatársait a 06-30-231-5864-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@cassahungarica.hu e-mail címünkre!