Praktikus és elegáns árnyékoló: szalagfüggöny

2017 nov 3. | Tanácsok

Az irodák sokrétű szerepet töltenek be a cégek életében, hiszen a munkafolyamatok színtereként komfortosnak kell lenniük, ugyanakkor az ügyfelek és partnerek fogadásának helyeként presztízsértékűek. Ennek megfelelően mindent, ami egy irodában helyet kap, legyen az bútor vagy árnyékoló, körültekintően kell megválasztani. Az alábbiakban egy olyan árnyékolót mutatunk be, ami minden szempontnak eleget tesz, ez a szalagfüggöny. Lássuk, miért érdemes ezt a típust választani az irodába!

A szalagfüggönyök egyik legnagyobb előnye, hogy egyszerűen szabályozható általuk a helyiségbe beszűrődő fény mennyisége; teljes takarást biztosítanak, ha diszkrécióra van szükség, de egy mozdulattal ismét világossá varázsolható a tér. Sok más árnyékolóval ellentétben a szalagfüggöny mozgatása nem jár zajjal, karbantartása is egyszerű. Kézi működtetésű típus éppúgy elérhető, mint motoros kapcsolós, vagy távirányítós változat, így akár gombnyomással vezérelhetjük a lamellákat, mely különösen előnyös nagy alapterületű helyiségek esetében. Ám nem csupán működtetés tekintetében van lehetőségünk válogatni, ha szalagfüggöny mellett döntünk, hiszen gazdag anyag- és színválaszték várja az érdeklődőket. Az árnyékoló önmagában elegánsan hat bármelyik irodában, de a hatalmas választéknak köszönhetően teljes mértékben a cég arculatára is szabható a megjelenése.

Hatékony, egyszerűen használható, dekoratív – ezt tudja nyújtani egy szalagfüggöny. Ön is ilyen árnyékolót keres irodájába? Cégünk, a Huszen Bt. szakértő csapata rendelkezésére áll, hogy megalkossuk azt az árnyékolót, ami hosszú ideig szolgálja munkatársai kényelmét, és ügyfeleiből is elismerést vált ki! Tájékozódjon az általunk kínált lehetőségekről, nézzen körül www.naprakeszen.hu weboldalunkon, ahol számos hasznos tudnivalót is olvashat termékeinkkel kapcsolatban! Felmerülő kérdéseivel és speciális igényeivel bátran keressen fel minket a +36-20-977-1267-es telefonszámon vagy a redony@naprakeszen.hu e-mail címen!