Teljes körű logisztikai folyamat fulfillment technológiával

2018 márc 28. | Tanácsok

Nehézsége adódott a csomaglogisztika területén, és szeretne más módszert találni a csomagküldésre? Netán nincs elég ideje a rengeteg csomag összeállítására és elküldésére, ezért segítségre van szüksége? Lehetősége van akár az egész csomaglogisztikai folyamatot egy megbízható szolgáltatóra bíznia, akik felkészülten látják el a teendőket a fulfillment technológia segítségével, és nagy gondot fordítanak a csomagküldés minden részletére.

A csomaglogisztikai tevékenységek nagy odafigyelést, precíz munkavégzést igényelnek. Az áruk összekészítésétől, majd becsomagolásától kezdve egészen a címzettekhez való eljutásig ügyelnünk kell a megfelelő színvonalra. Mindez rengeteg időt vesz igénybe, ezért ha egyszerűsíteni és gyorsítani szeretnénk a munkálatokon, érdemes elgondolkodnunk a fulfillment technológia alkalmazásán.  A logisztikai folyamatok kiszervezésével jelentős költségek alól mentesülhetünk, és több időt fordíthatunk a marketingre, illetve más területekre.

Egyedi szolgáltatásokkal vállaljuk a csomagküldést belföldön és külföldön egyaránt a Complexpress Logisztika Kft. munkatársaiként. A fulfillment technológia lehetővé teszi, hogy kimagasló kedvezmények mellett a csomaglogisztika teljes folyamatának ellátást ránk bízza. Rendelkezésére állunk a csomagolásban, a címkézésben, a raktározásban és a problémamentes csomagküldésben. Biztosítani tudjuk a szükséges csomagolóanyagokat is, így semmivel sem adódhat nehézsége. Időgarantált kézbesítést végzünk, valamint munkaidőn kívül is teljesítjük a csomagküldést. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről a www.complexpress.hu internetes oldalunkon!

Kövesse csomagjai állapotát akár a távolból, és legyen biztos a sérülésmentes, gyors csomagküldésben! Fejlessze vállalkozását azáltal, hogy kiszervezi a csomaglogisztikai feladatokat! Válassza erre specializálódott cégünket, és legyen maximálisan elégedett a csomagküldéssel! Bármilyen kérdése merül fel szolgáltatásunkkal kapcsolatban, keressen bennünket a 06-1-203-4681-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@complexpress.hu e-mail címünkre!