Tudnivalók a karrier coaching-ról – Szükség esetén vegye igénybe a szolgáltatást!

2017 júl 17. | Tanácsok

Mindannyian tapasztaltunk már életünk során munkahelyi nehézségeket, amelyek befolyásolhatták a szakmai sikereinket, és akár a magánéletünket is! Ha nem keresünk megoldást ezekre a problémákra, később egyre nehezebben vesszük az akadályokat, és felemésztenek minket a negatív befolyásoló tényezők. Akik vezető beosztásban dolgoznak, azok számára még nagyobb kihívás a munkahelyi stressz kezelése, mivel az ő döntéseiknek súlya van, ami erősen befolyásolhatja a vállalat irányát és stratégiáját.

A karrier coaching egy olyan stratégiai szolgáltatás, amelyre bátran támaszkodhat pályakezdő, vagy olyan munkavállaló, aki változtatni szeretne jelenlegi helyzetén, például saját vállalkozáson töri a fejét, vagy a saját hivatásától eltérő szakmát szeretne kitanulni. A karrier coaching arra ösztönzi a munkavállalókat, hogy még a probléma kialakulása előtt kérjenek segítséget annak érdekében, hogy minél hamarabb feloldhassák a sikereiket megakadályozó tényezőket. A szolgáltatás igénybevétele szintén segítség lehet akkor is, ha magasabb karrierbeli törekvéseinket szeretnénk megvalósítani, és ehhez támogatásra van szükségünk.

A foglalkozásokat az úgynevezett karrier coach tartja, aki segítséget tud nyújtani bármilyen karrier problémával kapcsolatban, valamint irányt mutat magasabb céljaink elérésének érdekében. A coach tisztába van azzal, hogyan tud hozzájárulni munkateljesítményünk növeléséhez, tanácsot ad szakmaváltás esetében, de ha szeretnénk egyensúlyba hozni a magánéletünket a karrierünkkel, azzal kapcsolatban is kaphatunk útmutatást! A karrier coachok kiváló stratégiákat és technikákat dolgoznak ki arra, hogy hogyan válhatunk sikeressé a munkánkkal kapcsolatban.

Ha tanácsadásra lenne szüksége, igényelje a HR Partner Consulting Kft. karrier coaching szolgáltatását! További információkért keresse fel honlapunkat, a www.hrpartnerconsulting.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-1-226-4217-es számon, vagy érdeklődjön e-mailen, az info@hrpartnerconsulting.hu címen!