Üzemi étkezővel a dolgozók kényelméért

2017 márc 31. | Tanácsok

A különböző irodaházakban sokfajta kialakítás felel az alkalmazottak kényelméért. Monotonabb munkavégzés során a dolgozók alig várják, hogy felállhassanak gépeik elől, pár percre elszakadhassanak a munkától és megpihenjenek. Egy pár perces pihenő sokat javíthat a későbbi munkafolyamatok során, a beosztottak ilyenkor feltöltődhetnek, pihentethetik szemeiket, végtagjaikat és később újra teljes erővel vághatnak neki a munkának. Ezeket az igényeket szolgálja egy kisebb kávézó hely komfortos bútorokkal, egy külső dohányzó kényelmes ülőhellyel vagy egy megfelelően kialakított, jól felszerelt üzemi étkező.

A legtöbb munkahelyen az étkezésre hosszabb idő jut, így ez az időszak még inkább pihentető lehet a munkavégzők számára. Persze maga az ebédidő és étkezés még nem elegendő. Ha az alkalmazottak kénytelenek az étkezésre szánt időt is asztaluknál eltölteni, nem tudnak kiszakadni a munkából, hiszen továbbra is a monitor előtt ülnek, így nem feltétlen pihen meg a testük. Szükséges, hogy egy erre a célra kialakított üzemi étkezőben tölthessék az ebédidőt. Egy üzemi étkezőben nyugodtan ehetnek, nem kell továbbra is asztaluknál görnyedniük, nyugodtan beszélgethetnek a kollégákkal és kicsit kiszakadhatnak a munkából. De ehhez továbbá a jó bútorok is szükségesek. Kényelmetlen bútorok esetén az ebédidő is rosszabbul telik, kis asztaloknál nem férnek el kényelmesen a dolgozók és így inkább elsietik az étkezést és hamarabb elhagyják a helyiséget. Ennek eredményeképp továbbra is fáradtak maradnak, munkavégzési képességük és hatékonyságuk tovább csökken. Fontos, hogy az alkalmazottak igényeit szem előtt tartsuk, ha szeretnénk, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsák! Üzemi étkezők terén is keresse mindig a megfelelő céget a bútorok legyártásával! Kényelmes étkezőbútorokért forduljon hozzánk! Vállalkozásunk garantálja az általunk gyártott vagy forgalmazott bútorok kiváló minőségét!

Különböző irodai és vendéglátói bútorokkal, lakberendezéssel kapcsolatban látogasson el weboldalunkra a www.projektbutor.hu címre! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-22/ 503-821 telefonszámon vagy a projektbutor@projektbutor.hu e-mail címen!