Gömbcsap webáruházunkban márkás szerelvények várják

2023 febr 23. | Termékek

Épületgépészeti termékekből nincs hiány a gömbcsap webáruházunkban. Többféle területen is alkalmazhatóak a gömbcsapok. Érdemes jobban megismerni őket.

A gömbcsapok másik neve a golyóscsap. Ez a szerelvény a jellegzetes formájáról kapta a nevét. A gömb forma a szerelvény közepén jelenik meg, ahol maga a záróelem található, mindkét végén ülékgyűrűvel. A minőségi szerelvények jellemzője, hogy megerősített alapanyagból készülnek. Ez a felépítés biztosítja, hogy a gömbcsap hosszú életű legyen, se a használata, sem pedig a szükségessé váló karbantartási, szerelési munkák ne okozzanak kárt benne. A szerelvénynek általában a tetején található a fedele, ahol maga az elforgatható kar is csatlakozik a csaphoz. A csap hiba esetén  a fedelén keresztül javítható, amit csavarok tartanak a helyén.

A gömbcsapokat általában vízvezeték rendszerekhez csatlakoztatják. A szerepük egyértelmű, ugyanis a vízhálózat szabályozásában vesznek részt. Azonban nemcsak vízhez terveznek ilyen szerelvényt, hanem gáz vagy éppen olaj továbbító hálózatokra is. A gömbcsapok kezelésével a hálózatban keringő anyag áramlását lehet szabályozni, legyen az gőz, meleg vagy hideg víz stb.

A gömbcsapokat különböző alapanyagokból állítják elő a gyártók. Az alapján szükséges golyóscsapot választani, hogy milyen hálózathoz tervezik csatlakoztatni, milyen környezetben látja majd el a feladatát. Készülnek saválló, műanyag, öntöttvas, szénacél vagy bevonatos gömbcsapok is.

Arra törekszünk, hogy a vásárlóink a szerelvényekből gazdag kínálattal találkozzanak, ha a márkakereskedésünkkel kapcsolatba kerülnek. A tőlünk megvásárolható termékek között vízre, gázra tervezett szerelvények és a fűtéstechnikában használatos termékek egyaránt elérhetőek. A www.orike.hu webcímen a termékeinkről tettünk közzé alapvető információkat. Minden egyéb tájékoztatásért forduljon bizalommal valamelyik kollégánkhoz! Az info@orike.hu és a nagyker@orike.hu email címeken, a +36-1-314-08-53, +36-1-210-92-64 telefonszámokon keressen minket bizalommal!