Késés nélkül érkeznek az új BMW alkatrészek raktárról

2023 febr 7. | Termékek

Se a bontott, sem pedig az utángyártott autóalkatrészekkel nem szeretne megalkudni? Rendeljen új BMW alkatrészeket raktárról!

Az új autóalkatrészekkel semmi sem hasonlítható össze. Az új azt jelenti, hogy a gyárból érkezett, a márka eredeti tervei és technológiája alapján készült alkatrészről van szó. Soha nem látott még autót, soha nem járt még az utakon, egyetlen kilométer sincsen benne.

Céges vészhelyzet?

A céges autója lerobbant és kiderült a vizsgálat alkalmával, hogy alkatrészt kell cserélni benne? Ilyenkor megkezdődik a versenyfutás az idővel. Minél egyszerűbben és minél előbb szükség van az új autóalkatrészre. Az alkatrész hiányában nem történhet meg a céges autó javítása, tehát a jármű kiesik a munkából.

A javítás alatt álló céges autóval eggyel kevesebb jármű  alkotja a céges flottát. Ez azzal jár, hogy másik autóval kell pótolni a hiányt, ha csak átmenetileg is. Amennyiben a javítás gyorsan elkészül, erre nem is lesz szükség. A raktárról érkező BMW alkatrészek késlekedés nélkül eljutnak a megrendelőhöz és az autószerelő műhelybe. A szerelő meg tudja javítani az autót, ami ennek köszönhetően újra a céges flotta teljes értékű tagja lehet.

Új is és gyorsan is érkezik

A megrendelt autóalkatrészekre olyan gyakran jellemző várakozást ebben az esetben kihúzhatja a listáról. A kereskedésünk számára fontos a vásárlók elégedettsége, ezért is teszünk meg mindent a gyors ügyintézésért. A raktárunkból azonnal útnak indítjuk a megrendelt BMW alkatrészeket.

A kifejezetten BMW modellek alkatrész utánpótlására szakosodott kereskedésünk minden autósnak nívós kínálattal készül. Győződjön meg arról Ön is, hogy a BMW alkatrész kereskedésünkben a járművéhez is van hasznos autóalkatrész! A kínálatunkról tájékozódni tud a www.bmwalkatreszek.hu webcímen és ugyanitt találja a kereskedésünk elérhetőségeit is. Könnyen kapcsolatba tud lépni velünk, bármilyen kérdése van, csak hívja a  +36-1-793-83-74, +36-20-953-88-90 telefonszámok egyikét vagy írjon az info@bmwalkatreszek.hu email címre!