A járműdekoráció ma már egyetlen céges autóról sem hiányozhat!

2022 júl 28. | Üzleti tippek

Napjainkban a céges autók már egyáltalán nem számítanak ritkaságnak. Sok cégnél egy vagy két jármű áll rendelkezésére, amiket mindig az használ, akinek éppen szüksége van rá, de vannak olyan vállalkozások is, amik több dolgozójuknak biztosítanak saját céges autót, amit folyamatosan használhatnak. Az azonban biztos, hogy érdemes gondoskodni a járműdekorációról is, hiszen ez egy olyan reklámlehetőség, amit nem szabad kihagyni.

járműdekoráció rendkívül sokoldalú, szinte nincs olyan elképzelés, ami ne lenne megvalósítható. Akár teljesen egyszerű is lehet, például dönthetünk úgy, hogy egyszerűen csak a céglogót szeretnénk elhelyezni az autón, de bonyolultabb, a teljes járművet befedő grafika kialakítására is van lehetőség. Mindenképp célszerű látványos megoldást választani, ami felhívja az emberek figyelmét, hiszen csak így érhetünk el valódi eredményt. Egy jól megtervezett és igényesen kivitelezett járműdekoráció ugyanis megragad az emlékezetben, és általa számtalan potenciális ügyfélhez juthat el a cég reklámja.

járműdekorációnak különösen nagy jelentősége van az olyan járművek esetében, amik szinte egész nap úton vannak, hiszen így tulajdonképpen egy folyton mozgó, rengeteg embert elérő reklámra tehetünk szert, aminek hosszú távú bevételnövelő hatása lehet. De milyen a jó járműdekoráció? Mindenekelőtt figyelemfelkeltő, lényegre törő és informatív. Ne tartalmazzon mondatokat, csak kulcsszavakat, legyen benne a cég neve és elérhetősége. Előny, ha színes, különleges grafikájú, találó szövegezésű.

Cégünk, a Lakner Ponyvaipari Kft., nagy tapasztalattal rendelkezik a járműdekorációk készítése kapcsán. Rövid határidővel és kedvező árakkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, és bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, bővebb információért és referenciafotókért látogasson el honlapunkra, a www.laknerponyva.hu weboldalra! Ha további kérdése merült fel, keresse bizalommal munkatársainkat a +36 29 552-560-as telefonszámon vagy a laknerponyva@laknerponyva.hu e-mail címen!