Milyen legyen a használt ruha bolt berendezése?

2017 szept 29. | Üzleti tippek

A ruhaüzletek kínálatára mindig lesz kereslet, hiszen ruhát venni alapvető szükséglet. A kérdés inkább az, hogy milyen ruhát, hol és mennyiért vásárolnak az emberek. A használt ruha üzletek virágkorukat élik mostanában! Ma már kifejezetten divat használt ruhák között válogatni és azokat megvásárolni a saját magunk számára. Minden tálalás kérdése, ami régen turkáló volt, az ma second hand üzlet! Ahol régen halmokban állt ruhák között kellett turkálni, sötét boltokban botorkálni, ott ma stílusos környezetben, átlátható módon kihelyezett ruha sztenderek között vásárolhatunk a válogatott holmik között. Nem ritka az sem, hogy a használt ruha üzletek egy-egy meghatározott korszak darabjait árulják tematikusan, megcélozva ezzel egy bizonyos réteget, akik a vintage, vagy retro ruhák és kiegészítők iránt érdeklődnek!

Tehát milyen üzletberendezés szükséges egy használt ruha üzletbe, ha azt szeretnénk, hogy az túlnőjön a turkáló műfaján, és igényes second hand bolt váljon belőle? Mindenképpen szerezzünk be ruhaállványokat és sínes fali rendszereket, na és persze jó sok vállfát! Ezekre kerülnek majd a ruhák színek, méret, vagy stílus szerint. Érdemes kijelölni egy haladási irányt, illetve elkülöníteni a termékcsoportokat az üzletberendezés kihelyezésekor, így a saját, és a vásárlók dolgát is megkönnyíthetjük! Ha kicsi a hely, a sínes fali rendszerekkel egy teret nyerhetünk, kihasználhatjuk a falfelületet is!

Érdemes további területeket fenntartani a ruhákon kívül egyéb dolgoknak is. Otthonosabb lehet a belső tér egy kényelmes kanapéval, szobára emlékeztető berendezéssel! A bizsuk, táskák, cipők, sálak, kalapok sem maradhatnak ki, a számukra tökéletes például egy forgó állvány, vagy egy stílusos kirakati baba!

Minőségi üzletberendezést keres? A www.tiszaferr.hu weboldalon mindent megtalál egy helyen! Kérdéseivel keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, a 06-20-325-5735-ös telefonszámon, illetve a futar.tiszaferr@gmail.com e-mail címen!