Online számlázás profik segítségével

2020 júl 30. | Üzleti tippek

Cégvezetőként Ön is érintett az online számlázásban, de mindennapi teendői mellett nincs ideje nyomon követni a változásokat és lehetőségeket? Kérje szakértők segítségét, és biztos lehet benne, hogy egy új, korszerű online kassza az Ön számára is megalapozza a szabályoknak megfelelő, gyors és hatékony munkát!

Az elmúlt években folyamatosan bővült azoknak a cégeknek a köre, melyek számára kötelező az online számlázás. A közelmúltban új szabályozás lépett életbe, július 1-jétől az új adatszolgáltatási rend szerint kell számlázni. 2020. június 30. után már minden számláról, annak áfatartalmától függetlenül, kötelező adatot szolgáltatni a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak. Az új szabály szerint valamennyi adóalany érintett az online számlázásban, ha egy másik belföldi adóalanynak belföldön teljesített ügyletről bocsát ki számlát.

Ha szeretné kihasználni a változásban rejlő lehetőséget, és ehhez tapasztalt szakemberek segítségére van szüksége, a Cas-Tech-Trade Kft. profi munkatársaira számíthat! Online kassza kínálatunkban biztosan megtalálja azt a készüléket, ami megfelel igényeinek, de szakértőinkre akkor is számíthat, ha bizonytalan a választásban. Nem csak a forgalmazás fedi le tevékenységünket, igény esetén vállaljuk a pénztárgép beprogramozását, a gép megszemélyesítését, az ahhoz tartozó mobilszolgáltatóval való szerződéskötést, valamint a teljes körű betanítást is. Mindemellett szakembereink elvégzik a karbantartási teendőket, illetve probléma esetén a javítást is ránk bízhatja, így valóban teljes körű segítséget tudunk nyújtani.

Amennyiben meggyőzőnek találja ajánlatunkat, és szívesen megismerné online kassza kínálatunkat, látogasson el www.penztargepszerviz.hu weboldalunkra, ahol minden termékünkről részletes leírást talál, és akár le is adhatja rendelését! Szakértőink rendelkezésére állnak, ha segítségre van szüksége az online számlázás témakörében, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén! Várjuk hívását a +36-1-330-5072-es telefonszámon, valamint a sales@cttservice.hu e-mail címen!