Spóroljon egyszerűen, vásároljon használt laptopot!

2019 szept 19. | Üzleti tippek

Egy cég beindítása, illetve folyamatos fejlesztése nem kis feladat, és nem is olcsó. Maga a cégalapítás is pénzbe kerül, bérelni kell irodahelyiséget, be kell szerezni az árukészletet vagy a szolgáltatáshoz használandó eszközöket, ezen kívül fel kell szerelni az irodát. Számtalan berendezés, eszköz kell ahhoz, hogy a mindennapok gördülékenyen működhessenek a cégnél. Azonban szerencsére vannak olyan dolgok, amiken lehet egy picit spórolni. Ilyen például a számítógép: ma már minden vállalkozásnál nélkülözhetetlen eszköz, azonban egy jó készülék még mindig nem olcsó. Hogy hogyan tud mégis spórolni velük? Úgy, hogy a használt laptopok közül választ.

Cégünk nem csak új, hanem használt laptopok forgalmazásával is foglalkozik. Ezek a termékek ugyanolyan megbízhatóak, és tökéletesen működnek, mint az újonnan vásárolt társaik. A beérkezés után minden használt laptop egy alapos vizsgálaton esik át, melynek során szakembereink fényt derítenek az alkatrészek állapotára. A kopott, hibás vagy nem elvárható szinten működő alkatrészeket kicseréljük, így aki ezeket a készülékeket választja, egy teljesen felújított berendezéshez juthat, méghozzá kedvező áron. A használt laptopok természetesen tisztításon is átesnek, így új tulajdonosaik valóban úgy érezhetik, mintha ők vették volna kézbe először. Az áruk azonban jóval kedvezőbb, mint az új termékeké, ha pedig most alakuló cégéhez több készülékre is van szüksége, akkor akár jelentős összeget is megspórolhat velük.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a használt laptopok terén. Termékeinkre természetesen garancia is vonatkozik, így semmiféle kockázatot nem jelentenek. Érdemes folyamatosan nyomon követni kínálatunkat, hiszen mindig újabb használt laptopok kerülnek fel honlapunkra.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kattintson a www.foramax.hu weboldalra és tekintse meg választékunkat! Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-20-316-3637-es telefonszámon vagy az info@foramax.hu e-mail címen!