Tudnivalók a transzfernyomásról – Reklámajándékok előállításához ideális technológia!

2017 aug 28. | Üzleti tippek

A tökéletes reklámajándék kivitelezése nem éppen az egyszerű feladatok közé tartozik, hiszen ahhoz, hogy látványos és minőségi maradhasson az előállított termék, megfelelő technikát kell alkalmazni a logók és a lenyomatok feltüntetéséhez.

Egy vállalkozásról sokat elárul, hogy milyen reklámajándékokkal szolgál az ügyfelek számára, ezért érdemes időt és energiát fordítani a kreatív ötletek megvalósítására. A fantáziát nyugodtan szabadjára lehet engedni, ugyanis a technika fejlődésének köszönhetően manapság bármilyen felületű tárgyra, ruhadarabra gyártathatók minták, mégpedig transzfernyomás alkalmazásával!

Legyen szó sima, érdes vagy nehezen emblémázható felületről, a transzfernyomás mindegyik esetben megoldást jelent, e sokoldalúságnak köszönhetően vált népszerűvé az eljárás, szinte már minden vállalkozás e technológia segítségével valósítja meg minőségi reklámajándékait!

A transzfernyomás során a nyomtatás szitázással készül el, nem közvetlen módon, ami azt jelenti, hogy az emblémázni kívánt felületre nem közvetlenül nyomják rá a mintát, hanem két fázis beiktatásával történik a nyomat elkészítése.

A transzfernyomással lehetőség van arra, hogy akár nagyobb mennyiségben lehessen előállítani reklámajándékokat, ami minden szempontból kedvező megoldás, például az eljárással foglalkozó nyomdák bizonyos mennyiség fölött rendkívüli engedményeket is biztosítanak a megrendelők számára!

A transzfernyomásnak köszönhetően új szintre emelhetők a reklámajándékok gyártása, a megrendelők elfelejthetik a rossz minőségű nyomatokat, ezekkel a termékekkel bárhol büszkén képviseltethetik magukat a vállalkozások, a siker garantált!

Ha minőségi reklámajándékokat szeretne biztosítani ügyfelei számára, és ehhez transzfernyomást szeretne alkalmazni, keresse a Step Kft.-t! Tájékozódjon szolgáltatásainkról honlapunkon a www.stepkft.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-30-969-0322-es számon, vagy írjon e-mailt az info@stepkft.hu címre!