Vállalkozást indítana? Intézze céges ügyeit egy helyen!

2018 jan 30. | Üzleti tippek

Aki vállalkozástulajdonos, annak nem ismeretlen az, hogy a cég indulásakor mennyi teendője, ügyintézése volt annak érdekében, hogy a vállalkozása törvényesen működhessen. Mivel a cégalapítás ennyire összetett, előnyös, ha a cég tulajdonosa olyan szakemberhez fordul, aki mindent elintéz helyette, és az indulás után sem engedi el a vállalkozó kezét, vagyis a könyvelést is vállalja. Szerencsére manapság már létezik olyan szolgáltatás, amelyen belül elérhető az úgynevezett All in one csomag, ami tartalmazza a székhelyszolgáltatást, a cégalapítással kapcsolatos ügyintézéseket és a későbbiekben a könyvelési feladatokat is.

Egy ilyen csomaggal a vállalkozás vezetője csakis előnyökre tehet szert, hiszen ezen ügyintézések külön-külön is rengeteg időt és energiát emésztenek fel, és emiatt akár csúszások is előfordulhatnak. Ha a vállalkozó intézi a cég indításának ügyeit, a folyamatok nem egyforma tempóban haladnak majd, vagyis lehet, hogy a cégalapításhoz szükséges dokumentumok még hitelesítésre várnak, miközben minden más feltétel már adott ahhoz, hogy a vállalkozás beindulhasson. Ez felléphet fordítva is, azonban a lényeg, hogy értelemszerűen nem túl előnyös ilyen helyzetbe kerülni.

Az All in one csomag nem csak a gyors és egyszerű induláshoz bizonyul előnyös választásnak, hanem a jövőre nézve is, hiszen az a szakember, aki útjára indítja a cégtulajdonost az üzleti életben, már a kezdetektől ismerni fogja a vállalkozást és annak profilját, így közös erővel juttathatják azt sikerre.

Ha kezdő vállalkozóként cége alapításához Ön is igénybe venné a kedvező All in one csomagot, forduljon bizalommal a Reál-Invest Kft.-hez! Szolgáltatásaink minőséget és megbízhatóságot képviselnek! További információkat honlapunkon találhat, amelyet a www.szekhelyszolgalat.hu címen érhet el. Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-1-267-4254-es számon, vagy küldjön nekünk üzenetet a weboldalunk kapcsolat menüpontja alatt található űrlap segítségével!